Ο Βαλβέρδε που γνώρισα…

Στους αποχαιρετισμούς δεν είμαστε ιδιαίτερα καλοί. Διότι δεν μπορείς να ελέγξεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Όμως, θα πρέπει να ισορροπήσουμε ανάμεσα στον επαγγελματισμό και το συναίσθημα ώστε να περιγράψουμε τον άνθρωπο Ερνέστο Βαλβέρδε που γνωρίσαμε μέσα απ' την καθημερινή τριβή μας με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Στους αποχαιρετισμούς δεν είμαστε ιδιαίτερα καλοί. Διότι δεν μπορείς να ελέγξεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Όμως, θα πρέπει να ισορροπήσουμε ανάμεσα στον επαγγελματισμό και το συναίσθημα ώστε να περιγράψουμε τον άνθρωπο Ερνέστο Βαλβέρδε που γνωρίσαμε μέσα απ’ την καθημερινή τριβή μας με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός προπονητής δεν ήταν ποτέ κοντά στους δημοσιογράφους. Αλλά ούτε και επεδίωξε τη φιλία τους. Όμως, με τη γενικότερη συμπεριφορά και στάση του, είχε τον τρόπο να τους κερδίζει. Ίσως γιατί έδειχνε πάντα σεβασμό προς το δημοσιογραφικό λειτούργημα.

 Σε κάθε συνάντησή μας δεν είχε διεκπεραιωτική διάθεση. Πάντα άκουγε με ηρεμία ότι ερώτημα του υποβάλαμε και κατέθετε τις σκέψεις του αναλυτικότατα. Ειλικρινά, δεν μπορούμε να θυμηθούμε μία συνάντηση μαζί του στην οποία να ήθελε να τελειώσουμε με συνοπτικές διαδικασίες την κουβέντα μας.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε στο προσωπικό του blog ο Νίκος Γαβαλάς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.