«Ζοτς»: Κάποιοι είναι εκτός

Την εργατικότητα των Δημήτρη Διαμαντίδη και Νικ Καλάθη έφερε ως παράδειγμα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για άλλους παίκτες του, μετά τη νίκη επί του Άρη.

Την εργατικότητα των Δημήτρη Διαμαντίδη και Νικ Καλάθη έφερε ως παράδειγμα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για άλλους παίκτες του, μετά τη νίκη επί του Άρη. Εξήγησε πως ορισμένοι είναι ανέτοιμοι ακόμη και… γελώντας μίλησε για πρωινές προπονήσεις για όλους.

«Απέχουμε πολύ απ’ το να είμαστε έτοιμοι. Είναι εύκολο να το αναγνωρίσει κανείς. Κάποιοι παίκτες είναι εκτός. Ο τρόπος είναι απλός όπως πάντα: εξάσκηση στο γυμναστήριο με ή χωρίς τους προπονητές. Δεν έχω πρόβλημα να πω ονόματα. Στους τελευταίους 2-3 μήνες οι Διαμαντίδης και Νικ Καλάθης ήταν εδώ στα ελεύθερα πρωινά. Κάποιοι άλλοι έμεναν έπειτα από το τέλος κι έκαναν σουτ. Κι άλλοι δεν ενδιαφέρονται. Φεύγουν πρώτοι. Θα πω κι εγώ πώς είναι υποχρεωτικό να έρχονται κάθε πρωί. Τόσο απλό (γέλια)», είπε χαρακτηριστικά.
 
Το ότι οι «πράσινοι» έκαναν το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών με τον Άρη όμως είναι γεγονός. Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη επεσήμανε ότι «κάναμε δύο διαφορετικά ημίχρονα, με δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ο Άρης ήταν καλύτερος κι εμείς εκτός ρυθμού. Επιθετικά δεν αναγνωρίσαμε καταστάσεις, κάναμε λάθη κι ο Άρης σκόραρε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό» και συμπλήρωσε: «Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως νικήσαμε χάρη στην απόδοση της τρίτης περιόδου. Παίξαμε πιο σοβαρά, ενώ ο Άρης με μερικούς νεαρούς παίκτες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι επειδή εμείς ήμασταν καλύτεροι, αλλά επειδή παίξαμε με αυτούς τους παίκτες. Δεν ξέρω γιατί παίξαμε έτσι. Ίσως επειδή δεν κάναμε προπόνηση για 4 ημέρες;».

Αναφερόμενος στη συνέχεια τόνισε πως «τώρα είναι η περίοδος των πλέι-οφ. Αύριο (20/4) πάμε στη Θεσσαλονίκη για να ξαναπαίξουμε το Σάββατο (21/4) και θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Η σειρά είναι στο 1-0. Αν θέλουμε να παίξουμε σε ακόμη έναν ημιτελικό, πρέπει να κάνουμε ακόμη μία νίκη».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την απόφαση της διοργανώτριας αρχής της Α1 να διεξαχθούν οι τελικοί του Πρωταθλήματος μετά το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, με τον Σέρβο κόουτς να δείχνει ξεκάθαρα τη διαφωνία του να συζητείται το θέμα από τώρα. «Πιστεύω πως η λογική έρχεται τελευταία. Ήμασταν κοντά στην ήττα στο πρώτο ημίχρονο. Όταν περάσουμε, τότε θα πούμε ποιοι θα παίξουν στους τελικούς. Πρέπει να περάσουμε τον Άρη, έπειτα να δούμε ποιος αντίπαλος θα ακολουθήσει κι έπειτα θα μιλήσουμε επ’ αυτού».
 
Από την πλευρά του, ο Ίαν Βουγιούκας δεν είχε να πει πολλά.  «Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήρθε να παίξει μπάσκετ. Είχε περισσότερη αποφασιστικότητα. Στην ανάπαυλα αλλάξαμε κάποια πράγματα και πήρα τη διαφορά στην τρίτη περίοδο. Η επόμενη αναμέτρηση θα είναι διαφορετική σε μία δύσκολη έδρα», επεσήμανε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.