Αλεξόπουλος: “Εφικτός στόχος η 2η θέση” (vid)

Πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ έχει την ικανότητα να τερματίσει στη δεύτερη θέση μετά το τέλος των πλέι οφ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Αλεξόπουλος μιλώντας στο novasports.

Πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ έχει την ικανότητα να τερματίσει στη δεύτερη θέση μετά το τέλος των πλέι οφ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Αλεξόπουλος μιλώντας αποκλειστικά στο novasports.

Ό βοηθός του Νίκου Κωστένογλου, τόσο ως ποδοσφαιριστής στο παρελθόν, όσο και με τη νέα του ιδιότητα στο τεχνικό τιμ της Ένωσης, σπάνια μιλάει στις τηλεοπτικές κάμερες. Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, τον οποίο πάντα διέκρινε το ήθος, εντός και εκτός γηπέδου. Προτιμούσε να κρατάει χαμηλούς τόνους και να …μιλάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Φέτος, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για το ματς με τη Δόξα Δράμας, αλλά και για την προσπάθεια της ΑΕΚ να τερματίσει πρώτη στα πλέϊ οφ.

“Τα πλέϊ οφ είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και ευελπιστώ ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο δυνατή και συγκεντρωμένη. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι εφικτός στόχος η 1η θέση στα πλέϊ οφ (2η στη βαθμολογία του πρωταθλήματος). Αν είμαστε δυνατοί, συγκεντρωμένοι και παίξουμε όπως ξέρουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε”, υποστήριξε ο Γιώργος Αλεξόπουλος και συνέχισε:

“Μένει ακόμα ένα ματς πριν τα πλέϊ οφ. Δεν έχουμε χαλαρώσει. Θα πάμε σοβαροί κόντρα στη Δόξα, αντάξιοι της ιστορίας της ΑΕΚ και φυσικά υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι να θέλουμε τους βαθμούς της νίκης, αφού μπορεί να αλλάξει η βαθμολογία εν όψει των πλέϊ οφ”.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά τις δηλώσεις του Γιώργου Αλεξόπουλου στο novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.