Νίκησε Δόξα, κέρδισε Παναγιωτούδη (vid)

Με πρωταγωνιστή τον νεαρό Παναγιωτούδη που πέτυχε ένα γκολ και είχε ένα δοκάρι, ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Δόξα Δράμας με 2-0 και έπιασε στην τρίτη θέση τον Ατρόμητο. Το άλλο τέρμα του δικεφάλου πέτυχε ο Νιμανί, ο οποίος είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Σταφυλίδη από τα αριστερά.

Με πρωταγωνιστή τον νεαρό Παναγιωτούδη που πέτυχε ένα γκολ και είχε ένα δοκάρι, ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Δόξα Δράμας με 2-0 και έπιασε στην τρίτη θέση τον Ατρόμητο. Το άλλο τέρμα του δικεφάλου πέτυχε ο Νιμανί, ο οποίος είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Σταφυλίδη από τα αριστερά.  Τρεις φορές “σημάδεψαν” συνολικά τα δοκάρια του Δαύκου οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι.


Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τον Χαλκιά για τη θέση του τερματοφύλακα, με τους Ετο, Μαλεζά, Τσιρίλο, Σταφυλίδη να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Παναγιωτούδης και Γκαρσία ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τον Ιβιτς μπροστά τους. Νιμανί (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Αθανασιάδης ήταν η τριάδα στην επίθεση 


Ο Μάκης Κατσαβάκης επέλεξε να παρατάξει τη Δόξα με 4-2-3-1. Ο Δαύκος κάθισε κάτω από τα γκολπόστ, με την τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά να την αποτελούν οι Σικαλιάς, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης και Ψυχογιός. Λίμα και Παπαδόπουλος τοποθετήθηκαν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Ουέλινγκτον μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Σοϊλέδης και Αραβίδης αγωνίστηκαν στα άκρα της μεσαίας γραμμής με τον Κάπελ στην κορυφή της επίθεσης.


Οι γηπεδούχοι από το πρώτο κιόλας λεπτό πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και πίεζαν για το γκολ. Ο νεαρός Παναγιωτούδης στην πρώτη του συμμετοχή στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κατάφερε να χριστεί και σκόρερ, αρπάζοντας από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Αθανασιάδης έστρωσε την μπάλα στον 18χρονο μέσο, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στη δεξιά γωνία του Δαύκου.


Η Δόξα δεν έδειξε διάθεση από την αρχή να κλειστεί πίσω, ωστόσο αδυνατούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Χαλκιά. Οι φιλοξενούμενοι σε όλο το πρώτο μέρος μόλις δύο σουτ επιχείρησαν και αυτά ήταν από μακρινή απόσταση, χωρίς να ανησυχήσουν τον Χαλκιά.


Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή ανάπτυξη από τα αριστερά, εκεί όπου Νιμανί και Σταφυλίδης είχαν πολύ καλή συνεργασία. Μάλιστα ο Ελληνας αμυντικός σε δύο από τις πολλές προωθήσεις του χρειάστηκε να κοπεί αντικανονικά, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει την κίτρινη σε Ψυχογιό και Σοϊλέδη.


Οι φιλοξενούμενοι αν και έδειξαν διάθεση να πιέσουν ψηλά, δεν κατάφεραν να κλέψουν μπάλες και να βγουν στην αντεπίθεση. Ο Κατσαβάκης θέλησε να τονώσει την επίθεση του και έβαλε τον Κυβελίδη στη θέση του Κάπελ, ο οποίος πέρασε απαρατήρητος.


Νιμανί και Σταφυλίδης συνέχισαν το καλό τους παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος, με τον τελευταίο στο 54′ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και τον Γάλλο πέντε λεπτά αργότερα με έξοχο σουτ έξω από την περιοχή να πανηγυρίζει το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.


Το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 64′ o Παναγιωτούδης άγγιξε το δεύτερο του τέρμα στο παιχνίδι, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Παρόμοια κατάληξη είχε και το φάουλ του Πάμπλο Γκαρσία στο 75′.


Η μοναδική φορά που η Δόξα απείλησε ήταν στο 80′ με φάουλ του Τριποτσέρη, αλλά ο Χαλκιάς έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.


Στα εναπομείναντα λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο και έτσι ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την 14η νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ για την ομάδα της Δράμας αυτή ήταν η 21η ήττα της.




Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 29η
Αγώνας: ΠΑΟΚ-Δόξα Δράμας
Γήπεδο:
Τούμπα
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος
Βοηθοί: Χ. Ακρίβος, Σ. Τσολάκης


Οι συνθέσεις:


ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Πάμπλο Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (68΄ Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Ιβιτς (60΄ Γιάννου), Αθανασιάδης, Παναγιωτούδης, Νιμανί (76΄ Λίνο), Ετο


Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Δαύκος, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Κάπελ (57΄ Κυβελίδης), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (46΄ Ρούτσης), Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης (68΄ Στεργιανός-Μιχαηλίδης)


Η εξέλιξη του αγώνα:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.