Δεν εγκαταλείπει για Μπεργκ η Μαρσέιγ

Ο Μάρκους Μπεργκ εξακολουθεί να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Μαρσέιγ, η οποία είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του, το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο Μάρκους Μπεργκ εξακολουθεί να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Μαρσέιγ, η οποία είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του, το προσεχές χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, οι Μασσαλοί έχουν εντάξει το όνομα του Σουηδού επιθετικού στη μετεγγραφική τους λίστα, κατόπιν εισήγησης του Μίτσελ και εξετάζουν την περίπτωσή του, μαζί με αυτές των Χόντα, Νιάνγκ, Ιμόμπιλε και Ζαζά.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει εκφράσει την προτίμησή του στην περίπτωση του Σουηδού επιθετικού, τον οποίο γνωρίζει καλά από τη θητεία του στην Ελλάδα. Ο γαλλικός Τύπος υπογραμμίζει πως η Μαρσέιγ αναμένεται να κινηθεί τελικά για την απόκτηση του Μπεργκ, ο οποίος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους υποψηφίους, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Από εκεί και πέρα, βελγικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Νίκος Καρέλης βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο της Γκενκ, χωρίς όμως να έχει κατατεθεί μέχρι στιγμής κάποια πρόταση στους “πράσινους”. Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως θα παραχωρήσει τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, μόνο σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά από τους Βέλγους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.