Θέλουν μίνι διαρκείας, αλλά…

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να εκδώσουν εισιτήρια διαρκείας για τους τρεις εντός έδρας αγώνες των πλέι οφ, αλλά οι οφειλές προς την εφορία τους «δένουν» τα χέρια.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να εκδώσουν  εισιτήρια διαρκείας για τους τρεις εντός έδρας αγώνες των πλέι οφ, αλλά οι οφειλές προς την εφορία τους «δένουν» τα χέρια. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι πεπεισμένοι ότι έτσι θα μπορέσει ο κόσμος να προσφέρει οικονομικά στην ομάδα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να ξεπεραστεί το προαναφερόμενο «κόλλημα».

Για την ώρα η ΑΕΚ έχει πάρει την ενημερότητα για τον Απρίλιο και έχει τυπώσει φυσικά εισιτήρια για το παιχνίδι της Τετάρτης (18/4) με τον Ατρόμητο. Είναι άγνωστο, όμως, αν θα μπορέσει να πληρώσει μέχρι τέλος του μήνα για την ενημερότητα του Μαΐου. Αν η ΑΕΚ δώσει όλο το ποσό της ειδικής ρύθμισης (550.000 ευρώ), τότε αυτόματα θα μπορέσει να κάνει και πραγματικότητα τη σκέψη για τα μίνι διαρκείας.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, μοιάζει απίθανο. Η λογική λέει ότι θα γίνει προσπάθεια να πληρωθεί το ποσό σε δόσεις κι έτσι τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εφορία, με ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να αγωνιστούν οι «κιτρινόμαυροι» χωρίς τον κόσμο τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.