Η ιστορία του Τέιλορ, για πάντα στο μυαλό μας

O Nίκος Γαβαλάς ξεχωρίζει στο προσωπικό του blog την πιο έντονη στιγμή του 2015 στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2015 θα μας επιτρέψετε να αναδείξουμε την πιο έντονη στιγμή που βιώσαμε, καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού για το novasports.

Έχουμε την ανάγκη να σταθούμε στη συνάντησή μας με ένα Άγγλο φίλο (μόνιμο κάτοικο Λονδίνου) των «ερυθρόλευκων» στο γήπεδο Καραϊσκάκη, την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Καθώς πιάσαμε κουβέντα με τον Φιλ Τέιλορ, μας αποκάλυψε μία συγκλονιστική ιστορία. Πριν από 2,5 χρόνια και μετά το θάνατο της Ελληνοκύπριας συζύγου του, έπεσε σε κατάθλιψη έχοντας τάσεις αυτοκτονίας. Ταξίδεψε στην Ελλάδα και κατάφερε να βρει την ψυχική του ισορροπία χάρη στον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του (απλούς φιλάθλους, αλλά και εργαζόμενους της ομάδας) οι οποίοι τον αγκάλιασαν με την καρδιά τους. Και έτσι σώθηκε, αποκτώντας και πάλι νόημα η ζωή του.

Πραγματικά, η ιστορία του Φιλ Τέιλορ ο οποίος έρχεται σχεδόν κάθε μήνα στον Πειραιά για να παίρνει «οξυγόνο» από τα ματς των «ερυθρόλευκων» στο Καραϊσκάκη, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας. Ίσως είναι και ένα μήνυμα για όσους έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν διαρκώς από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, έχοντας πολύ μεγάλες απαιτήσεις, με αποτέλεσμα αραιά και που να φθάνουν στο σημείο να την αδικούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.