Τι άλλο να κάνει ο …σούπερ Σουηδός;

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον ήταν ο παίκτης της ΑΕΚ που κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να χειροκροτηθεί όσο κανένας άλλος στους αγώνες της Ένωσης. Δείτε γιατί...

Όταν πριν από έναν χρόνο η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωνε τη συμφωνία της με τον Γιάκομπ Γιόχανσον, πολλοί έσπευσαν να ρίξουν …φαρμάκι του στυλ: “Που πάτε και τους βρίσκετε; Πάλι στο τσάμπα θέλει να τη βγάλει η διοίκηση” και άλλα διάφορα παρόμοια υποτιμητικά σχόλια. Έναν χρόνο αργότερα άπαντες στην Ένωση μιλούν για τον σούπερ Σουηδό που έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και αποτελεί τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας στον α’ γύρο του πρωταθλήματος. 

Είτε έπαιζε “κόφτης”, είτε εσωτερικός χαφ, είτε ακόμα και στόπερ, ο Γιόχανσον ήταν συνεχώς μια καλοκουρδισμένη “μηχανή” που έφερνε εις πέρας κάθε οδηγία του εκάστοτε προπονητή. Γι’ αυτό και σε όλους τους αγώνες της Super League έδινε το παρών στην αρχική ενδεκάδα.

Τι πέτυχε μέχρι τώρα ο 25χρονος Σουηδός; Εκτός απ’ το ότι έπαιξε και στις 15 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, σκόραρε τρεις φορές, μοίρασε δύο ασίστ, είχε δέκα τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία και 51 κλεψίματα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι παρά τη θέση που αγωνίζεται και δουλειά του ως επί το πλείστον είναι να ανακόπτει τις προσπάθειες του αντιπάλου, έχει δεχθεί μόλις κίτρινη κάρτα. 

Ο Γιόχανσον έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2017, αλλά είναι δεδομένο ότι πολύ σύντομα η Ένωση θα κινηθεί για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους. Εκτός κι αν προκύψει κάτι …έκτακτο απ’ το εξωτερικό.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.