Δεληγιάννης: «Να μείνουμε σε υψηλό επίπεδο»

Να παραμείνει η Εθνική ανδρών στις μεγάλες δυνάμεις του παγκοσμίου πόλο, θέλει ο Νίκος Δεληγιάννης.

Να παραμείνει η Εθνική ανδρών στις μεγάλες δυνάμεις του παγκοσμίου πόλο, θέλει ο Νίκος Δεληγιάννης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Εθνική, καθώς επίσης και στο μέλλον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Δεληγιάννης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Αναλυτικά τόνισε:

Για την επιστροφή του στην εθνική και αν το περίμενε: «Δεν περίμενα να επανακληθώ. Όταν η ομάδα βρισκόταν στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν εμείς παίζαμε μπάσκετ στον Ολυμπιακό. Αλλά ήμουν πάντοτε σε ετοιμότητα. Κανείς δεν δικαιούται μία θέση στην εθνική ομάδα. Παίζουν εκείνοι που μπορούν να προσφέρουν κι αυτούς που επιλέγει ο προπονητής. Από κει και πέρα με αυτούς τους παίκτες φτιάχνει την καλύτερη δυνατή ομάδα και όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα και την πορεία τους. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη στιγμή για μας. Πρέπει να κρατήσουμε τους τόνους χαμηλά, αλλά είναι μία πρόκριση η οποία έχει τη σημασία της».

Για το ένδοξο παρελθόν της ομάδας: «Είναι βαριά η κληρονομιά και η ιστορία αυτής της ομάδας. Νομίζω ότι καταφέραμε να κρατήσουμε πολύ ψηλά τον πήχη και είναι σημαντικό ότι δίνουμε μία συνέχεια στην ομάδα και μετά από τα «πέτρινα» χρόνια που περάσαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να κρατήσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει και να έχει μία συνέχεια και μετά από εμάς και να μπορέσει να παραμείνει εκεί που πρέπει».

Για τις βλέψεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είναι ακόμα νωρίς να οριοθετήσουμε στόχους. Νομίζω όμως ότι η εικόνα μας σε σχέση με αυτή του Αϊντχόφεν δείχνει ότι έχουμε κάνει βήματα μπροστά, έχοντας παράλληλα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ίσως τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα που θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες. Κατά την άποψη μου αυτό είναι πολύ σημαντικό. Στο προολυμπιακό έλειπε και ο Ντόσκας, εγώ και ο Θόδωρος (Χατζηθεοδώρου) μπήκαμε τελευταία στιγμή στο Έντμοντον και ακόμα μαθαίναμε συστήματα. Καλό θα ήταν να κοιτάμε πάντα ψηλά. Να θέλουμε να μπούμε στις μεγάλες δυνάμεις και αυτός θα είναι ο στόχος μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.