Κοινωνία Μελών Αρη κατά Μπιτσαξή

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Αρη. Αυτή τη φορά τα βέλη της στρέφονται κατά του γ.γ Αθλητισμού, κ. Πάνου Μπιτσαξή, με αφορμή την ανακοίνωση του τελευταίου για τη βία στα γήπεδα.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Αρη. Αυτή τη φορά τα βέλη της στρέφονται κατά του γ.γ Αθλητισμού, κ. Πάνου Μπιτσαξή, με αφορμή την ανακοίνωση του τελευταίου για τη βία στα γήπεδα.

Αναλυτικά:

«Κατόπιν της σημερινής ανακοίνωσης του κυρίου Μπιτσαξή, ο οποίος μέσω της ΓΓΑ προέβη σε ΜΙΑ δήλωση για ΔΥΟ διαφορετικούς αγώνες, κατά την διάρκεια των οποίων έλαβαν χώρα διαφορετικά πραγματικά περιστατικά, δηλώνουμε:

1ον) Την πλήρη έλλειψη γνώσης και ειλικρινούς διάθεσης ενημέρωσης για το τί πραγματικά συνέβη σε δύο διαφορετικά παιχνίδια (ξεχωριστές εκθέσεις αστυνομίας και φύλλων αγώνα σε κάθε ένα από αυτά),

2ον) Την πλήρη αστοχία στην αναφορά περί “επικινδυνότητας αγώνα”, αφού τούτο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την έκθεση της αστυνομίας και την έκθεση του παρατηρητή αγώνα που αναφέρονται σε μεμονωμένο περιστατικό στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αποδεικνύοντας την ελλιπή ενημέρωση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και

3ον) Την ωμή πολιτική παρέμβαση ενόψει εκδίκασης της υπόθεσης της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας της οποίας είμαστε βασικοί μέτοχοι, ενόψει μάλιστα και των επερχόμενων εκλογών.

Εμείς αποδείξαμε έμπρακτα την πάταξη της αθλητικής βίας με συγκεκριμένες προτάσεις, που αποδώσαμε δια εγγράφων στην ΓΓΑ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κόσμος του ΑΡΗ επέδειξε πρωτοφανή ψυχραιμία, ωριμότητα και σοβαρότητα χωρίς να προβεί σε καμία πράξη βίας και έκνομης συμπεριφοράς, πέραν του ως άνω μεμονωμένου γεγονότος.

Αντίθετα, η ΓΓΑ “τσουβαλιάζει” τις έντιμες και αμιγώς αθλητικές προτάσεις μας.

Εμείς δεν κάνουμε πολιτική…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.