Αλμπιόλ: «Το μυαλό στην Ατλέτικο Μαδρίτης»

Στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης στρέφει την προσοχή της η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Ραούλ Αλμπιόλ.

Στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης στρέφει την προσοχή της η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Ραούλ Αλμπιόλ. Ο αμυντικός της «βασίλισσας» της Ευρώπης τόνισε πως υπήρξαν αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια, ενώ χαρακτήρισε την ισοπαλία 0-0 ως ένα μη αναμενόμενο αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Αρχικά, ο Αλμπιόλ τόνισε: «Παίξαμε στην έδρα μας και περιμέναμε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το παιχνίδι εξελίχθηκε περίεργα, αλλά έχουμε τέσσερις βαθμούς διαφορά στο πρωτάθλημα και αυτό είναι σημαντικό. Τώρα έχουμε να σκεφτούμε τον αγώνα της Τετάρτης (11/4). Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη, περιμένουμε η Ατλέτικο να είναι επιθετική και να προσπαθήσει για τη νίκη, πρέπει να κερδίσουμε μετά την ισοπαλία κόντρα στη Βαλένθια. Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι».

Στην συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε για τις φάσεις στις οποίες διαμαρτύρεται η ομάδα του: «Υπήρχαν πολλές αμφισβητούμενες φάσεις στο παιχνίδι, όπως το πέναλτι στον Ρονάλντο. Ο διαιτητής δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα και οι φίλοι της ομάδας στράφηκαν εναντίον του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.