Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Ρόσι

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Βιγιαρεάλ στο τέλος της σεζόν, ο Τζουζέπε Ρόσι.

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Βιγιαρεάλ στο τέλος της σεζόν, ο Τζουζέπε Ρόσι. Ο Ιταλός επιθετικός τόνισε πως δε γνωρίζει ακόμα το αν θα παραμείνει στο «κίτρινο υποβρύχιο» και τη νέα αγωνιστική περίοδο ή αν θα αποχωρήσει για κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού έχουν εκδηλώσει οι Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Γιουβέντους και Τότεναμ.

Ο ίδιος τόνισε για το μέλλον του: «Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί στην καριέρα σου. Τη μία μέρα είσαι εδώ, την άλλη κάπου αλλού. Προφανώς είναι όμορφο για έναν παίκτη να αγωνίζεται σε πρωταθλήματα όπως η Premier Leage ή η Serie A, αλλά όπως είπα ποτέ δεν ξέρεις πώς έρχονται τα πράγματα».

Στην συνέχεια, ο Ιταλός παίκτης τόνισε: «Νιώθω καλά. Έμεινα εκτός για περίπου πέντε μήνες, οπότε χρειάζεται χρόνος για να βρω τη φόρμα μου. Ψυχολογικά με έχει επηρεάσει η όλη κατάσταση, αλλά έχω την στήριξη του συλλόγου, των συμπαικτών μου και της οικογένειάς μου και αυτό με βοηθά πολύ».

Τέλος, ο Ρόσι αναφέρθηκε και στην Εθνική Ιταλίας: «Είναι ένας ηγέτης και πάντα τον ακολουθούμε. Όλοι βρισκόμαστε στην σωστή σελίδα καθώς οι σκέψεις του είναι ίδιες με τις δικές μας. Δίνει στην ομάδα νέα φιλοσοφία και είμαστε όλοι μαζί του. Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και στο Euro».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.