Καβακάς: “Στόχος οι 34 βαθμοί…”

Ο Τίμος Καβακάς έθεσε ως στόχο της Κέρκυρας δυο νίκες στο φινάλε του πρωταθλήματος προκειμένου να εξασφαλιστεί η παρομονή στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Τίμος Καβακάς έθεσε ως στόχο της Κέρκυρας δυο νίκες στο φινάλε του πρωταθλήματος προκειμένου να εξασφαλιστεί η παρομονή στην Σούπερ Λιγκ. Ο τεχνικός της νησιώτικης ομάδας μίλησε στην ΕΡΑΣΠΟΡ για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Είπε συγκεκριμένα:

Για τη νίκη της Κέρκυρας επί του Ολυμπιακού: «Η Κέρκυρα είχε και έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Βάσει βαθμολογίας έχουμε ελπίδες για να παραμείνουμε. Το χθεσινό παιχνίδι είχε πολλές ιδιαιτερότητες. Παίζαμε με τον Ολυμπιακό που είναι η καλύτερη ομάδα φέτος και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, ήταν δύο χρόνια αήττητος στην έδρα του και ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Αυτό που θέλαμε ήταν να μείνουμε σε καλή κατάσταση και απόδοση όπως και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είχαμε βέβαια στόχο να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, κυρίως προσέχαμε τα αμυντικά μας καθήκοντα και κοιτάζαμε να βγούμε στην κόντρα. Είχαμε τύχη και χρειάζεται η τύχη, που όμως πάει σε αυτούς που προσπαθούν».

Για την μάχη της παραμονής: «Εμείς κοιτάμε να κερδίζει η Κέρκυρα, αν και εξαρτόμαστε από τα άλλα αποτελέσματα. Το δικό μας «διπλό» έμπλεξε τα πράγματα. Στους 34 βαθμούς θεωρώ ότι θα κριθεί η παραμονή».

Για το γεγονός ότι η πρόσληψή του θεωρήθηκε ότι έγινε για την προοπτική του υποβιβασμού: «Η συζήτηση με τη διοίκηση της Κέρκυρας που έκανα ήταν να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα παραμονής. Δεν συζητήσαμε ποτέ για το αν θα πέσει η ομάδα. Η αλήθεια είναι πως όταν αναλαμβάνει ένας προπονητής μια ομάδα τέσσερα παιχνίδια πριν το τέλος και με δύσκολο πρόγραμμα, δεν μπορεί να δουλέψει όπως θέλει. Αυτό που έκανα ήταν να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία, καθώς η Κέρκυρα είχε 45 γκολ παθητικό και κάναμε βήματα προόδου. Από αυτό που θέλω για την ομάδα απέχει από αυτό που βλέπουμε, αλλά δεν είμαι παράλογος. Αν κάνουμε δύο νίκες, πράγμα πολύ δύσκολο, τότε θα σωθούμε».

Για την πορεία του Πλατανιά και την δική του αποχώρηση: «Ο Πλατανιάς δεν ξεφούσκωσε. Πριν φύγω εγώ, είχε τρία άτυχα αποτελέσματα, αλλά είχε παρουσιάσει καλό πρόσωπο στα δύο από αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορεί η ομάδα να πάει με 13 παίκτες για πρωτάθλημα. Ο Πλατανιάς έχει μικρό ρόστερ και για την πορεία της ομάδας φταίει αποκλειστικά η διοίκηση. Ακόμη και όταν ήταν στην κορυφή ο Πλατανιάς δεν ήταν η πιο ποιοτική ομάδα, αλλά ήταν ομάδα. Τον Δεκέμβριο ήθελε ενίσχυση που δεν έγινε με ευθύνη της διοίκησης. Όλα τα άλλα είναι για να χρυσώνουμε το χάπι. Ο Πλατανιάς δεν είναι για τη Super League και πρέπει να εκμεταλλευτεί την πορεία του. Εμένα με έδιωξε η διοίκηση και αυτή είναι η αλήθεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.