“Θέμα του Δώνη τι θα κάνει με Μήτρογλου, Τάτο”

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει από το βράδυ της Τετάρτης, όταν και οριστικοποιήθηκε το ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου, για το τι θα γίνει με τους Μήτρογλου, Τάτο.

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει από το βράδυ της Τετάρτης, όταν και οριστικοποιήθηκε το ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου, για το τι θα γίνει με τους Μήτρογλου, Τάτο. Ως γνωστόν οι δύο ποδοσφαιριστές ανήκουν στον Ολυμπιακό και αγωνίζονται ως δανεικοί στο συγκρότημα του Περιστερίου. Για το λόγο αυτό λοιπόν, έχει αναπτυχθεί φιλολογία αναφορικά με την συμμετοχή τους ή όχι στον τελικό του κυπέλλου.

Την Πέμπτη όμως, από την πλευρά του Ολυμπιακού, φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν μία και καλή το όλο θέμα, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι δύο παίκτες θα παίξουν κανονικά στο παιχνίδι. “Εμείς στον Ολυμπιακό έχουμε μάθει πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αυτός που αποφασίζει για το πως θα διαχειριστεί το ρόστερ της ομάδας. Φανταζόμαστε πως το ίδιο συμβαινει και με τον Ατρόμητο και τον Γιώργο Δώνη”, έλεγαν χαρακτηριστικά.

Κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν θέλουν να μπλοκάρουν την συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και θα επιτρέψουν στον Ατρόμητο να τους χρησιμοποιήσει κανονικά. Ετσι και ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του υπολογίζοντας και στους δύο παίκτες του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.