Συνάντηση ενόψει «Tokyo 2020»

Συνάντηση στην έδρα της ΕΟΕ είχε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης με εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Τokyo 2020».

Συνάντηση στην έδρα της ΕΟΕ είχε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης με εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Τokyo 2020».

Θέμα συζήτησης ήταν η διοργάνωση των Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για το Τόκιο που θα πραγματοποιηθούν περίπου μετά από δύο χρόνια. Την ιαπωνική αποστολή αποτελούσαν η Hiromi Kawamura, Senior Project Director of Executive Office στην Οργανωτική Επιτροπή «Tokyo 2020» και η Yukiko Fujisawa First Secretary, Cultural and Protocol Section της Ιαπωνικής Πρεσβείας, ενώ παρέστη και ο Cédric Daetwyler, Head of Engagement στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η συνάντηση ήταν η πρώτη μίας σειράς συζητήσεων και επαφών, προκειμένου να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση και το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας ως την Ιαπωνία.
Ο κ. Σπύρος Καπράλος, αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους του «Τokyo 2020», είπε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ξεκίνησαν οι επαφές για την αρτιότερη διοργάνωση των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας και προσδοκούμε μία εξαιρετική συνεργασία με τους φίλους μας από την Ιαπωνία καθώς έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Ξέρω ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες γιατί ο λαός της Ιαπωνίας αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους εδώ, για αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός, που σηματοδοτεί την αντίστροφή μέτρηση για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Όλοι εμείς στην ΕΟΕ είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να παρουσιάσουμε και πάλι, σε ολόκληρο τον κόσμο, την ομορφότερη εικόνα της Ελλάδας μας».

Ακολούθησε επίσκεψη στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου θα παραδοθεί η Ολυμπιακή Φλόγα στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ταξίδι στην Αρχαία Ολυμπία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.