“Διπλό” της Παναχαϊκής στη Φυλή

Νίκη σπουδαίας σημασίας μέσα στη Φυλή πήρε η Παναχαϊκή με 3-1 επί του Θρασύβουλου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστική της Football League.

Νίκη σπουδαίας σημασίας μέσα στη Φυλή πήρε η Παναχαϊκή με 3-1 επί του Θρασύβουλου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα, πλασαρίστηκε ξανά στην πρώτη εξάδα, μπαίνοντας εκ νέου στο. κόλπο των μπαράζ, παίρνοντας ταυτόχρονα μια. άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο ίδιο γήπεδ πριν από έξι χρόνια που σήμανε ταυτόχρονα και τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική.

Ο Ουρτάδο άνοιξε το σκορ (38′) και παρά την ισοφάριση του Μπεγκόνια (55′), οι «κοκκινόμαυροι» έδειξαν πνεύμα νικητή και με ένα εκπληκτικό γκολ του Ντίνα (68′) πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ ενώ ο ίδιος παίκτης είχε κερδίσει και την αποβολή του αντιπάλου του, με τον Φουρτάδο (84′) στο τέλος να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα της σπουδαίας νίκης της ομάδας από την Πάτρα.

Να σημειωθεί πως στο 67ο λεπτό είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλαμιώτης.

Την επόμενη αγωνιστική η Παναχαϊκή υποδέχεται τον αδύναμο Εθνικό Αστέρα στην Αγυιά, με στόχο ένα ακόμα «τρίποντο».

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Σύρος, Καλαμιώτης, Βλάχος (70′ Ζουμπουλάκης), Παγώνης, Σκόνδρας, Ντακόλ, Ντανλαντί (46′ Ροκάστλ), Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα, Σταμπολζίεφ (61′ Καρλόπουλος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Ντίνας, Φουρτάδο, Μαπούκου (71′ Ουαταρά), Θεοδωρέλης (46′ Φούφουλας), Ουρτάδο (82′ Βλασόπουλος), Φατιόν, Κοιλιάρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.