Παρακολουθεί τις εξελίξεις

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες και περιμένει ακόμα την απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου, στην επιστολή που του είχε στείλει.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες και περιμένει ακόμα την απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου, στην επιστολή που του είχε στείλει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ εμφανίζεται δυσαρεστημένος με τη στάση του μεγαλομετόχου των «πράσινων», ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα στη συγκεκριμένη επιστολή, ενώ δεν έχει πάρει και θέση για το θέμα της παραχώρησης των μετοχών.

Παράλληλα, ο Γιαννακόπουλος παρακολουθεί τις κινήσεις Αλαφούζου, σχετικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού, σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου. Παρόλα αυτά, η πλευρά Γιαννακόπουλου ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση για την εμπλοκή του στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αν δεν υπάρξουν πρώτα εξελίξεις με την πλευρά της Κυβέρνησης για το “Athens Alive”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.