Δυσαρέσκεια Γκαρθία για Ένγκελς

Ο Μπιόρν Ένγκελς φέρεται να μη βρίσκεται πλέον στα βασικά πλάνα του Όσκαρ Γκαρθία και αυτός ήταν ένας από τους λόγους, για τους οποίους έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Μπιόρν Ένγκελς φέρεται να μη βρίσκεται πλέον στα βασικά πλάνα του Όσκαρ Γκαρθία και αυτός ήταν ένας από τους λόγους, για τους οποίους έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Λεβαδειακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Καταλανός τεχνικός δεν είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του Βέλγου κεντρικού αμυντικού στα τελευταία ματς των Πειραιωτών και για αυτό τον λόγο, αποφάσισε να στείλει μήνυμα στον παίκτη, αφήνοντάς τον εκτός αποστολή για το ματς με τους Βοιωτούς. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γκαρθία έχει συμπεριλάβει τον νεαρό ποδοσφαιριστή στη λίστα των παικτών, που θεωρεί πως δεν μπορούν να προσφέρουν περισσότερα στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής. Τέλος, τα ίδια δημοσιεύματα υπογραμμίζουν πως ο παίκτης έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αγωνιστεί στην Αγγλία στο άμεσο μέλλον. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.