Νέα νίκη, νέο ρεσιτάλ τριπόντων!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και το έδειξε ξανά σήμερα (3/4) στο φιλικό με τη σέρβικη Mega Bemax, που νίκησε σε εντός έδρας φιλικό (99-81).

Το νικηφόρο σερί, όπως και το επιθετικό κρεσέντο του ΠΑΟΚ καλά κρατούν! Μετά τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν σήμερα (3/4) και σε φιλικό παιχνίδι. Επιβλήθηκαν με σκορ 99-81 της σέρβικης Mega Bemax στο PAOK Sports Arena, πετυχαίνοντας δώδεκα σουτ τριών πόντων!

Το περασμένο Σάββατο (31/3), ο «Δικέφαλος» σκόραρε δεκαπέντε φορές έξω από τη γραμμή των 6,75, πιάνοντας το δικό του ρεκόρ στη Λίγκα. Στο σημερινό παιχνίδι δεν έφτασε σε αυτό τον αριθμό τριπόντων και τα δώδεκα, όμως, που σημείωσαν οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι λίγα! Ίσα ίσα, ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη με 18 πόντους διαφορά και να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ για τους νικητές παρά έναν στους εκατό πόντους!

Πέρα από όλα αυτά, πάντως, αυτό που κυρίως μένει στον προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου, είναι ότι οι παίκτες του είναι σε καλό φεγγάρι εν όψει του φινάλε της περιόδου. Τώρα που αρχίζουν τα παιχνίδια, τα οποία θα κρίνουν την είσοδο στην πρώτη τετράδα της τελικής κατάταξης στο βαθμολογικό πίνακα της Λίγκας, άρα και ποια θα έχει καλύτερη θέση για τα πλέι οφ, οι «ασπρόμαυροι» είναι ζεστοί –και με το παραπάνω.

Ο Παπαθεοδώρου στο σημερινό παιχνίδι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του ρόστερ, εκτός του τραυματία Δημήτρη Καραμανώλη, και δοκίμασε σχήματα εν όψει της απαιτητικής συνέχεις της Basket League. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο σε μια φάση της δεύτερης περιόδου και έμεινε στον πάγκο στο υπόλοιπο του αγώνα για προληπτικούς λόγους.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ είχε μικρό προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του. Στο δεύτερο μέρος, ο «Δικέφαλος» πήρε μεγαλύτερη διαφορά, η οποία έφτασε στους 19 πόντους στα τελευταία λεπτά, για να επιβληθεί τελικά με 99-81.

Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με 23 πόντους, ενώ ο Θοδωρής Ζάρας είχε 17. Από εκεί και πέρα, ο Lucky Jones είχε 13 και ο Λίνος Χρυσικόπουλος 11.

Τα δεκάλεπτα:
29-28, 52-43, 72-63, 99-81
ΠΑΟΚ: Petteway 8, Χρυσικόπουλος 11 (2), Krubally 6, Κόνιαρης, Καρράς 2, Τσόχλας, Μαργαρίτης 6, Ζάρας 17 (3), Χαραλαμπόπουλος 23 (4), Κατσίβελης 5, Jackson 7, Goss 1, Jones 13 (3)
Mega Bemax:
Music 1, Marjanovic 20 (2), Nedelijkovic 2, Caparic 4, Bitadze 13, Lazic 3 (1), Koprivica 4, Samardziski 2, Miskovic 28 (3), Cerovina 4, Kapetanovic


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.