Tο Imaginee είναι τα τέλεια παπούτσια νέας εποχής

Λένε ότι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι αυτοί που πατάνε γερά τα πόδια τους στο έδαφος- οι πιο προσγειωμένοι!, Βέβαια αυτό είναι άκρως βαρετό!

Λένε ότι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι αυτοί που πατάνε γερά τα πόδια τους στο έδαφος- οι πιο προσγειωμένοι!, Βέβαια αυτό είναι άκρως βαρετό! 

Το νέο παπούτσι της Diesel Imaginee μας προκαλεί να πάρουμε την πραγματικότητα λιγότερο σοβαρά και να πολεμήσουμε την πλήξη ξεπερνώντας τη φαντασία μας! 

Το μήνυμα της καμπάνιας σας προσκαλεί να ξεπεράσετε τη φαντασία σας και να βρείτε την αστεία οπτική γωνία στην πραγματικότητα που μας περιβάλλει, κάτι που είναι καλύτερο από την πραγματικότητα! 

Σε μια ψηφιακή καμπάνια που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη γαλλική ομάδα Paul & Martin και την ιταλίδα σκηνοθέτιδα Elena Petitti di Roreto, η DIESEL θέλει να εμπνεύσει τους νέους να γιορτάσουν κάθε στιγμή της ημέρας τους με φανταστικά πολύχρωμα γραφικά! 

Η ιδέα αναπτύχθηκε από την Publicis Italy. 

Το Imaginee αποτελεί μέρος της collection παπουτσιών της Diesel για το καλοκαίρι του 2018, το βρίσκεις σε 17 επιλογές χρωμάτων unisex – που κυμαίνονται από μονόχρωμα μέχρι ζωγραφισμένα και καμουφλάζ. Όλα τα παπούτσια έχουν τη χαρακτηριστική 5η τσέπη του Diesel στο πλάι, ενώ η εξωτερική σόλα είναι διακοσμημένη με μήνυμα στην ιταλική γλώσσα: “questa è la scarpa n ° 200. Lavare questa scarpa a 1000 gradi “από το emojis, το πλύσιμο των συμβόλων και από το αντίγραφο” design by Diesel”. 

το Imaginee είναι τα τέλεια παπούτσια της εποχής για τους νεότερους πελάτες.




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.