Χωρίς Όλσεν στο Κύπελλο (video)

Οι Όλσεν, Μαλεζάς, Κάτσε και Σάμπο έμειναν εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Καλλονή.

Οι Όλσεν, Μαλεζάς, Κάτσε και Σάμπο έμειναν εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Καλλονή.

Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ ολοκλήρωσε την Τετάρτη την προετοιμασία της για το ματς με την ομάδα της Μυτιλήνης, στο οποίο θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα με 2-1 από το πρώτο παιχνίδι.

Δεν συμπεριελήφθησαν στις επιλογές του Κροάτη τεχνικού οι τέσσερις προαναφερθέντες, με τους Μελίσσα και Σιαμπάνη να αποτελούν τις επιλογές του για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Μελίσσας θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με την απόφαση του Τούντορ να αφήσει εκτός τον Όλσεν να προδίδει ουσιαστικά την έλλειψη εμπιστοσύνης του τεχνικού προς τον Σουηδό.

Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Ροντρίγκες, Κόστα (ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι επανένταξης), καθώς και ο Γλύκος, ο οποίος έκανε ασκήσεις με τον Σίλβιε Τσάβλινα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Αντίθετα, σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφει ο Τζιόλης και συμπεριελήφθηκε στην αποστολή και ο Δημητριάδης. Όσον αφορά την ενδεκάδα, πλην της θέσης του τερματοφύλακα δεν αναμένεται να γίνει άλλη αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ούτε σε πρόσωπα αλλά ούτε και στο σύστημα, ειδικά από τη στιγμή που ο Μακ προπονήθηκε κανονικά σήμερα μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε χθες.

Ο Τούντορ, αφιέρωσε την προπόνηση στην τακτική, κάνοντας ασκήσεις…προσομοίωσης του αγώνα, με τον Κροάτη να διακόπτει και να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες τόσο για την ανάπτυξη όσο και για τη συνολική αμυντική λειτουργία.

Η αποστολή: Μελίσσας , Σιαμπάνης , Βίτορ , Τζαβέλλας , Λέοβατς , Σκόνδρας , Κίτσιου , Τζιόλης , Χαρίσης , Γκολάσα , Τσίμιροτ , Πέλκας , Δημητριάδης, Μακ , Μυστακίδης , Ζάιρο , Αθανασιάδης , Μπερμπάτοφ.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.