Ο Ραούλ Μπράβο, επιστρέφει…

Ο σταρ της άμυνας του Αρη, ο Ραούλ Μπράβο, επιστρέφει στο πόστο του… Μετά από πολυήμερη απουσία λόγω τραυματισμού, ο Ισπανός, άλλοτε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι έτοιμος να επανενταχθεί στην ενδεκάδα των κιτρίνων.

Ο σταρ της άμυνας του Αρη, ο Ραούλ Μπράβο, επιστρέφει στο πόστο του… Μετά από πολυήμερη απουσία λόγω τραυματισμού, ο Ισπανός, άλλοτε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι έτοιμος να επανενταχθεί στην ενδεκάδα των κιτρίνων, προσφέροντας λύσεις στον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος μπορεί να ποντάρει και πάλι στην τεράστια εμπειρία αυτού του ποδοσφαιριστή.
 
Ο Μπράβο, θα πάρει θέση στο σχήμα που θα παρατάξει ο ‘’Αλενατόρε’’ στην Κρύα Βρύση, στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας που θα καταβάλλει ο Αρης αυτή τη χρονιά. Προσπάθεια που θα έχει να κάνει με την απόδοση καλύτερου ποδοσφαίρου και την επίτευξη περισσότερων γκολ, ώστε, σιγά-σιγά, ν΄ αρχίσει να προσελκύει πιο πολύ κόσμο στο γήπεδο.    
 
Η βοήθεια του Μπράβο προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι καταλυτική, δεδομένου πως έχει την ικανότητα να οργανώσει μια τέτοια προσπάθεια, να μεταδώσει εμπιστοσύνη από την άμυνα στην επίθεση και να προσθέσει την ποιότητα που λείπει από την ομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.