Τρίβουν τα χέρια τους με τον Ζντιέλαρ

Απόλυτα ικανοποιημένοι με την πρόοδο του Σάσα Ζντιέλαρ εμφανίζονται οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ποντάρουν πολλά στον νεαρό Σέρβο παίκτη.

Απόλυτα ικανοποιημένοι με την πρόοδο του Σάσα Ζντιέλαρ εμφανίζονται οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ποντάρουν πολλά στον νεαρό Σέρβο παίκτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως του χρόνου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση ακόμα και στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων», ενώ οι πρόσφατες εμφανίσεις του έχουν αφήσει ικανοποιημένο και τον Μάρκο Σίλβα. 

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία στα ματς, που αγωνίστηκε και οι νταμπλούχοι Ελλάδος θεωρούν πως την επόμενη σεζόν, θα είναι ένας από τους παίκτες-αποκάλυψη. Ο Ζντιέλαρ είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό το 2013, από την ΟΦΚ Βελιγραδίου, έναντι 300 χιλιάδων ευρώ. Μετά τον δανεισμό του στην πρώην ομάδα του, είναι πλέον έτοιμος να πάρει ευκαιρίες στους «ερυθρολεύκους». 

Δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο 21χρονος παίκτης και σε κάποιους από τους επόμενους αγώνες πρωταθλήματος των «ερυθρολεύκων», καθώς ο Μάρκο Σίλβα θέλει να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες. Τέλος, οι πρόσφατες εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τον Ολυμπιακό να μη φέρεται διατεθειμένος να παραχωρήσει τον παίκτη τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τη μορφή δανεισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.