Υποδοχή στην Κέρκυρα

Ηλιο άφησε η αποστολή του ΠΑΟΚ όταν αναχώρησε στις 18.00 από τη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με ελαφριά νέφωση βρήκε σχεδόν σαράντα λεπτά μετά όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Ι. Καποδίστριας" στην Κέρκυρα.

Ηλιο άφησε η αποστολή του ΠΑΟΚ όταν αναχώρησε στις 18.00 από τη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με ελαφριά νέφωση βρήκε σχεδόν σαράντα λεπτά μετά όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Ι. Καποδίστριας” στην Κέρκυρα. Ωστόσο τη θερμοκρασία μερίμνησαν ν? ανεβάσουν ακόμη περισσότερο οι περίπου είκοσι φίλαθλοι του “Δικεφάλου” που την υποδέχτηκαν με συνθήματα και πυρσούς.

Η 18μελής αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει μέχρι αύριο το απόγευμα. Οι απουσίες είναι γνωστές, καθώς λείπουν οι τραυματίες Κρέσιτς, Ετο, Ιβιτς, ο τιμωρημένος Φωτάκης, ενώ δεν ταξίδεψαν στο νησί των Φαιάκων παρότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα οι Κατσικάς, Ρομπέρ.

Σύμφωνα με όσα φάνηκαν μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις, ο Λάζλο Μπόλονι ετοιμάζει εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα του αυριανού αγώνα. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Σνάουτσνερ, Γιάννου στην 11άδα ενώ ο κύριος προβληματισμός του αφορά τη σύνθεση της αριστερής πτέρυγας. Ο Κώστας Χαλκιάς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του από αριστερά προς τα δεξιά τους Σνάουτσνερ, Μαλεζά, Τσιρίλο, Λίνο.

Το δίδυμο των αμυντικών χαφ παραμένει ως είχε, Λάζαρ – Γκαρσία με τρίτο μέλος της μεσαίας γραμμής, ελαφρώς προωθημένο σε σχέση με τους δυο προαναφερθέντες τον Γιάννου. Στην επίθεση, δεξιά θα βρίσκεται ο Σαλπιγγίδης, στην κορυφή ο Αθανασιάδης κι αριστερά η περίπτωση του Γεωργιάδη μοιάζει ως η επικρατέστερη αλλά ουσιαστικά δεν είναι. Ανάλογα με την τελική επιλογή μπορέι να προκύψουν αλλαγές και σε άλλες θέσεις, είτε στην ευθεία είτε στην πλευρά.

Το σίγουρο είναι πως η ομάδα θα έχει στο πλευρό της τη στήριξη φιλάθλων της, καθώς – τελικά – υπάρχει δρομολόγιο πλοίου στις 23.30, κάτι που δίνει τη δυνατότητα σε όσους θελήσουν να ταξιδέψουν οδικώς να επιστρέψουν κιόλας μετά το τέλος της συνάντησης η οποία θα ξεκινήσει στις 19.30.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.