Έκκληση Σεβαστή για συνάντηση με Μπιτσαξή

Να συναντηθεί με τον Πάνο Μπιτσαξή επιθυμεί ο Βασίλης Σεβαστή, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Να συναντηθεί με τον Πάνο Μπιτσαξή επιθυμεί ο Βασίλης Σεβαστή, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Στην ανακοίνωση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ τονίζεται πως τις τελευταίες δυο εβδομάδες προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, για προβλήματα και θέματα της ομοσπονδίας, όμως ο Μπιτσαξής δεν έχει χρόνο.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά από συνεχείς και άκαρπες προσπάθειες δεκαπέντε ημερών για συνάντηση με τον γγΑ Πάνο Μπιτσαξή βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να απευθύνουμε δημόσια την παράκληση να δεχθεί το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ προκειμένου  να το  ενημερώσει για τα μεγάλα και εκκρεμή οικονομικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 διεξάγεται η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων του ΣΕΓΑΣ και το γεγονός αυτό καθιστά απόλυτη και επιτακτική την ανάγκη το προεδρείο της ομοσπονδίας να έχει πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση από τον ΓΓΑ, προκειμένου  να ενημερώσει σωστά τα σωματεία και να παρθούν αποφάσεις.

Ελπίζουμε ότι ο γγΑ θα ανταποκριθεί σε αυτή την έκκληση μέχρι αύριο (Παρασκευή, 23/3) και δεν θα επαληθευθούν οι πληροφορίες ότι είναι  χολωμένος από τις δηλώσεις αθλητών , προπονητών και της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.