Μέλμπεργκ: Πήραμε μια καθαρή νίκη

Θετικό αποτέλεσμα χαρακτήρισε, μιλώντας στην κάμερα του Novasports και τον Νίκο Γαβαλά, ο Όλοφ Μέλμπεργκ τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 επί του ΟΦΗ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου χάρη στο δικό του γκολ. Μιραλάς: "Θα δούμε τι θα γίνει στον επαναληπτικό".

Θετικό αποτέλεσμα χαρακτήρισε, μιλώντας στην κάμερα του Novasports και τον Νίκο Γαβαλά, ο Όλοφ Μέλμπεργκ τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 επί του ΟΦΗ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου χάρη στο δικό του γκολ.

«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έπαιξε κλειστά, ήταν δύσκολο να βρούμε διαδρόμους, αλλά είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα», τόνισε και πρόσθεσε: «Είναι καλό που πήραμε μία καθαρή νίκη. Αν παίξουμε έτσι και στην Κρήτη θα περάσουμε στον τελικό. Θα πρέπει όμως να κάνουμε το παιχνίδι μας και στην Κρήτη, αν και εκεί τα πράγματα πιθανόν να είναι διαφορετικά».

Μιραλάς: “Θα δούμε τι θα γίνει στον επαναληπτικό”
Ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, δήλωσε στη NOVA και ο Κέβιν Μιραλάς. «Πολύ κόσμος περίμενε σήμερα να νικήσουμε με 2-0 ή 3-0. Είναι μία ομάδα (ΟΦΗ) που έπαιξε αρκετή άμυνα. Είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά αρκεστήκαμε στη νίκη με 1-0. Νομίζω ότι κάναμε μία καλή νίκη και στον επαναληπτικό θα δούμε τι θα γίνει. Ήταν δύσκολα. Ήμασταν λίγο κουρασμένοι, αλλά είμαστε χαρούμενοι γιατί καταφέραμε να προηγηθούμε στο πρωτάθλημα». Όσο για το ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ξέρουμε ότι αυτό για να συμβεί είναι θέμα χρόνου. Εμείς όμως θέλουμε να κερδίσουμε και τα πέντε εναπομείναντα ματς για τον κόσμο αλλά και για την αξιοπρέπειά μας».

Δείτε τις δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού στην κάμερα του Novasports στην εκπομπή “Ώρα των Πρωταθλητών”…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.