Καϊμακόγλου: «Ξεχνάμε την πρώτη νίκη»

Να μην εφησυχάσει ο Παναθηναϊκός από την πρώτη εύκολη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Να μην εφησυχάσει ο Παναθηναϊκός από την πρώτη εύκολη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει ο Κώστας Καϊμακόγλου. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο ματς της Πέμπτης, σαν το σκορ με τους Ισραηλινούς να είναι στο 0-0. Ο Καϊμακόγλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης τόνισε: «Το ζητούμενο είναι αυτό. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς αλλά ήδη πρέπει να σκεφτόμαστε το δεύτερο ματς. Αυτό που προέχει είναι να δούμε σήμερα στο βίντεο τις δεν κάναμε καλά. Κάναμε μερικά λάθη και πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες να προσθέσουμε κάποια πράγματα αι να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας όπως και χθες και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Ίσως να έγιναν κάποια λάθη στο τέλος και για αυτό να μειώθηκε η διαφορά».

Και συμπλήρωσε: «Όταν ένα μεγάλο θηρίο μπορείς να το σκοτώσεις, πρέπει να το κάνεις. Αν μπορούσαμε να πάρουμε και μεγαλύτερη διαφορά, γιατί να μην το κάναμε; Αυτό που προέχει είναι να ετοιμάσουμε ένα παιχνίδια που θα είναι διαφορετικό. Πρέπει να μπούμε σαν είναι η σειρά 0-0».

Επίσης, ο έλληνας παίκτης τόνισε για το πώς είδε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Κάθε χρόνος είναι διαφορετικός. Πέρυσι βρήκαμε την Μακάμπι στον τελικό. Είναι πολύ καλή ομάδα, μην ξεγελιέστε το κλειδί ήταν το κίνητρο που είχαμε και τεχνικά η φανταστική άμυνα. Με συνεχόμενα κλεψίματα και εύκολα καλάθια πήραμε μεγάλη διαφορά και το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο. Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο είπαμε ότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά και αυτό ακριβώς έγινε».

Και συμπλήρωσε: «Φυσικά και μπορεί να κινδυνεύσει ο Παναθηναϊκός, τα πάντα μπορεί να συμβούν στο μπάσκετ. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας είναι μόνο το δεύτερο ματς. Έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις».

Ο Καϊμακόγλου τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί στην σειρά: «Δεν υπάρχουν φαβορί ειδικά στην σειρά μας. Ήταν πολύ ισορροπημένη θα έδινα προγνωστικά 50-50 και πέρυσι οι δυο ομάδες πέρασαν με μειονέκτημα έδρας. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, η πρώτη νίκη δεν σημαίνει τίποτα. Το πρώτο παιχνίδι τελείωσε, πρέπει να σκεφτούμε μόνο το δεύτερο. Προχωράμε βήμα-βήμα».

Τέλος, ο Έλληνας παίκτης τόνισε: «Ότι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα είναι δημιούργημα αυτών των ανθρώπων. Καλό είναι για εμάς να μην σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα. Όλοι μας θέλουμε να ζούμε το σήμερα, τι θα γίνει αύριο δεν ξέρουμε. Θέλουμε να μείνουν οι κύριοι Γιαννακόπουλοι, αν δεν μείνουν να την αφήσουν σε μια καλή διάδοχη κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.