Ξεδίψασε στην Κρύα Βρύση

Το… νερό της Κρύας Βρύσης, ήταν ότι έπρεπε για να…ξεδιψάσει ο Αρης, μετά από έναν ολόκληρο μήνα αγωνιστικής απραξίας. Το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου, επικράτησε του τοπικού Απόλλωνα με 1-2, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς τη Football League.

Το… νερό της Κρύας Βρύσης, ήταν ότι έπρεπε για να…ξεδιψάσει ο Αρης, μετά από έναν ολόκληρο μήνα αγωνιστικής απραξίας. Το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου, επικράτησε του τοπικού Απόλλωνα με 1-2, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς τη Football League. Το τσουχτερό κρύο και ο κακός αγωνιστικός χώρος, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά μιας αναμέτρησης που εξαιτίας των δύο παραπάνω παραμέτρων, δεν διεκδίκησε ποτέ δάφνες ποιότητας.    

Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά!! Στην πρώτη επίθεση οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σιδηρόπουλο και στην αμέσως επόμενη ο Καπνίδης, με προβολή, ισοφάρισε σε 1-1! Χρειάστηκε να περάσει μισή ώρα αγώνα για να ανατρέψουν οι κίτρινοι την κατάσταση και το αρχικό 1-0 να γίνει 1-2 με τον Μάρκο Ντούνη να σκοράρει με δυνατό σουτ , μέσα από την μικρή περιοχή… 

Στο β΄ μέρος δεν υπήρξαν μεγάλες συγκινήσεις. Ο Αρης, ‘’πάτησε’’ στο προβάδισμα του πρώτου 45λέπτου και χωρίς πολλά-πολλά διατήρησε το σκορ και τη νίκη στο ματς. Κορυφαία στιγμή σε αυτό το κομμάτι του αγώνα η εκπληκτική επέμβαση του Δεληχατζή σε γύρισμα του Βουτσιά στο 86’.   

Διαιτήτευσε ο Παπαργυρίου από την Πιερία. ‘’Κιτρίνισε’’ τους Νύρλα, Σ. Παπαδόπουλο, Ιβιτς από την Κρύα Βρύση και τον Καζναφέρη από τον Αρη.  

Απόλλων Κρ. Βρύσης: Δεληχατζής, Σιδέρης (52’ Λουϊζίδης), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π., Νύρλας, Ίβιτς, Πετρίδης, Παπαδόπουλος Γ. 

Αρης: Tζινάρ, Τσουμάνης, Κόκε (53’ Μελισσάς), Ρόβας, Ιντζίδης, Σαμαράς, Πόι (85’Βουτσιάς), Καπνίδης, Καζναφέρης, Τάτος, Ντούνης (70’ Ν΄Λουντουλού)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.