Μίλησε για το μέλλον του ο Χαρίσης

Ο Χάρης Χαρίσης μίλησε στα Μέσα του Βελγίου για το μέλλον του αλλά και για τη ρήτρα που έχει στον ΠΑΟΚ.

Ο Χάρης Χαρίσης μίλησε στα Μέσα του Βελγίου για το μέλλον του αλλά και για τη ρήτρα που έχει στον ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά:

Για τον τραυματισμό του: «Στο μέλλον, θα πρέπει να είμαι περισσότερο προετοιμασμένος για την καταπόνηση από τους τεχνητούς χλοοτάπητες… Το τελευταίο μου ματς ήταν απέναντι στην Αντβέρπ, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (σ.σ. πλέον το βελγικό πρωτάθλημα βρίσκεται στα play offs εξόδου στην Ευρώπη). Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα μείνει τόσο καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Είμαι σίγουρος ότι τραυματίστηκα εξαιτίας του τεχνητού χλοοτάπητα, καθώς δεν τον έχω συνηθίσει ακόμη». 

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Στόχος μου είναι να αγωνιστώ απέναντι στην Οστάνδη, την επόμενη Κυριακή. Δουλεύω εδώ και δύο εβδομάδες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και νιώθω πολύ καλά. Η.. πείνα που έχω για να επιστρέψω, είναι μεγάλη. Ένιωθα περίεργα που έβλεπα την ομάδα από τις κερκίδες, αλλά τώρα είμαι έτοιμος να την βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη». 

Για το αν επιθυμεί να παραμείνει στην Σιντ Τρούιντεν: «Το δέσιμο με την ομάδα ήταν άμεσο. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, αλλά δυστυχώς είμαι δανεικός εδώ από τον ΠΑΟΚ. Πριν τον τραυματισμό μου σκεφτόμουν ποιο θα είναι το μέλλον μου, αλλά μετά το μόνο που με ένοιαζε ήταν να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Θα ήθελα να μείνω στην Σιντ Τρούιντεν παραπάνω, αλλά ο δανεισμός μου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, ωστόσο, η Σιντ Τρούιντεν έχει οψιόν αγοράς μου. Γνωρίζω ότι θα πρέπει να δώσει στον ΠΑΟΚ 1,5 εκατομμύριο ευρώ και αυτά είναι πολλά χρήματα…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.