Ζαρντίμ: «Ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Πέδρο Μαρτίνς, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, υπογραμμίζοντας πως είναι μια εξαιρετική λύση για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Πέδρο Μαρτίνς, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, υπογραμμίζοντας πως είναι μια εξαιρετική λύση για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο πρώην προπονητής των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στη δουλειά του συμπατριώτη του στις Μαρίτιμο και Γκιμαράες και συμπλήρωσε πως ο συμπατριώτης του έχει δείξει πως εργάζεται σκληρά στις ομάδες, που είχε αναλάβει κατά το παρελθόν.

Αρχικά, ο Ζαρντίμ δήλωσε: «Είναι πραγματικά ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό τη δεδομένη χρονική στιγμή. κανε πολύ καλή δουλειά, κυρίως στη Μαρίτιμο και την Γκιμαράες. Παρουσίασε σημαντικό έργο, κάτι που παραδέχθηκαν όλοι στην Πορτογαλία, και έδειξε την αξία του, καθώς και την εξέλιξή του ως προπονητής. Χωρίς, αμφιβολία αξίζει την ευκαιρία που του δίνεται στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Σημασία έχει η σωστή και σκληρή δουλειά. Ο Πέδρο έχει δείξει ότι εργάζεται πολύ και έχει τον τρόπο του για να περνάει στις ομάδες τη δική του φιλοσοφία. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί και στον Ολυμπιακό. Στην ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.