Βουγιούκας: Κάναμε το ματς εύκολο

Ο Ίαν Βουγιούκας δεν τρέφει αυταπάτες και εξήγησε πως το επόμενο παιχνίδι με τη Μακάμπι, την προσεχή Πέμπτη, θα είναι πιο δύσκολο.

Ο Ίαν Βουγιούκας δεν τρέφει αυταπάτες και εξήγησε πως το επόμενο παιχνίδι με τη Μακάμπι, την προσεχή Πέμπτη, θα είναι πιο δύσκολο. Όσον αφορά την αποψινή «μεγάλη» νίκη του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι με το παιχνίδι τους έκαναν το παιχνίδι… εύκολο.
 
«Κάναμε το παιχνίδι να φαίνεται εύκολο. Παίξαμε καλά τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Βέβαια όλα ξεκίνησαν από την άμυνά μας και αυτό μας βοήθησε και στην επιθετική μας λειτουργία και χτίσαμε την διαφορά μας. Το δεύτερο παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο. Εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και είναι σίγουρο ότι την Πέμπτη το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Όσον αφορά στην επόμενη συνάντηση των δύο ομάδων, κατά τον διεθνή σέντερ η συνταγή της επιτυχίας είναι συγκεκριμένη. Κοινώς, όπως είπε, «το ζήτημα είναι να μην επαναπαυτούμε ψυχολογικά. Να είμαστε δυνατοί στο ματς της Πέμπτης και να παίξουμε όπως και σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.