Αρκετά τα χαμόγελα στην Πλατεία

Η νίκη του Πανιωνίου επί της Δόξας Δράμας, όπως είναι φυσικό επέφερε νέα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Η νίκη του Πανιωνίου επί της Δόξας Δράμας, όπως είναι φυσικό επέφερε νέα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Οι “κυανέρυθροι” έκαναν ένα ακόμα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία και δείχνουν ότι είναι από τις ομάδες που καταφέρνουν έστω και δύσκολα να κρατιούνται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Ικανοποίηση επικρατεί ιδιαίτερα για τις εμφανίσεις των παικτών που ενσωματώθηκαν στην ομάδα τον προσεχή Ιανουάριο. Πιέρ, Μιχαηλίδης, Ντιμπαλά, Αντούνιες, Μενδρινός, Αμπντουλάγιεφ και Ρόβας, που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής έδειξαν ότι πλέον έχουν προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα και πως αποτελούν βασικά πλέον στελέχη της.

Στον αγωνιστικό τομέα, την Τρίτη ο Απόστολος Μάντζιος θα ξεκινήσει την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αρη. Ο Ελληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του γι αυτόν τον αγώνα, τους τιμωρημένους Σκέμπρι, Σάμαρη. Ο Μιλοβάνοβιτς παρουσίασε την Δευτέρα συμπτώματα γρίπης και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.