Μακ: «Δε θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε» (video)

Ο Ρόμπερτ Μακ υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά μάλλον δε θα πάρει αυτό που δικαιούται, σύμφωνα με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό.

Ο Ρόμπερτ Μακ υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά μάλλον δε θα πάρει αυτό που δικαιούται, σύμφωνα με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό.

Οι δηλώσεις τυο:

«Εμείς έχουμε το μυαλό μας στο αγωνιστικό, αντιλαμβανόμαστε πράγματι ότι συμβαίνουν περίεργα πράγματα εκτός γηπέδου, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτός ήταν ο σκοπός μας, νομίζω ότι αποδείξαμε για μια ακόμη φορά ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι γίνεται εκτός, όμως μέσα στο γήπεδο δείξαμε ποιοι είμαστε και δυστυχώς στο τέλος της χρονιάς μάλλον δε θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε».

Για το ότι ήταν και πάλι χωρίς κόσμο το γήπεδο της Τούμπας:
«Πράγματα οι οπαδοί βοηθάνε, φυσικά και θέλουμε τους οπαδούς μας, αλλά δεν είμαι εγώ αρμόδιος, ούτε πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα. Δυστυχώς, αυτές είναι αποφάσεις, με αυτές ζούμε. Εμείς κάναμε το καλύτερο σήμερα στο γήπεδο, βάλαμε τρία γκολ».

Για το ότι σήμερα ήταν πιο δημιουργικός στο παιχνίδι του:
«Νομίζω ότι όλη η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή σήμερα. Όλοι ήμασταν πολύ καλοί στο επιθετικό κομμάτι, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού και μας δώσανε δυνάμεις να το διαχειριστούμε και διαφορετικά. Πετύχαμε άλλο ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, το παιχνίδι το σημερινό τελειώνει, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Τρίτης για το Κύπελλο και τον τελικό του Κυπέλλου, που είναι ουσιαστικά αυτό που μας μένει να κοιτάμε για φέτος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.