Υπέρ της παραμονής Εμερι ο Τιάγκο Σίλβα

Στην επιθυμία του να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Ουνάι Εμερι και την επόμενη σεζόν, αναφέρθηκε ο αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν Τιάγκο Σίλβα.

Στην επιθυμία του να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Ουνάι Εμερι και την επόμενη σεζόν, αναφέρθηκε ο αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν Τιάγκο Σίλβα.
 
Αν και η διοίκηση επιμένει να διαψεύδει τις σχετικές φήμες, το μέλλον του Ισπανού τεχνικού στη θέση του παραμένει αβέβαιο.
 
«Για την ώρα, δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα για το τι θα συμβεί την επόμενη χρονιά. Έχουν αναφερθεί πολλά ονόματα και αρκετοί είναι οι προπονητές που έχουν δηλώσει ότι θα ήθελαν να έρθουν στην Παρί. Εμείς δεν το βλέπουμε έτσι όμως, καθώς ο Εμερι ήταν απόλυτα επαγγελματίας από την πρώτη στιγμή», υποστήριξε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός.
 
«Αυτό που οφείλουμε εμείς είναι να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά να περιμένουμε για να δούμε τι θα συμβεί. Αν θέλω να μείνει; Φυσικά και το θέλω. Είμαι ο αρχηγός του και ακόμα και αν σκεφτόμουν διαφορετικά δεν θα έλεγα ότι θέλω να φύγει. Δουλεύουμε καλά μαζί και πάντα πίστευε σε μένα», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.