Κίνηση – έκπληξη της Σίτι για Εμπαπέ

Ετοιμη να διεκδικήσει τον Κίλιαν Εμπαπέ είναι η Μάντσεστερ Σίτι, αν τελικά η Παρί Σεν Ζερμέν δεν καταφέρει να κρατήσει στο δυναμικό της τον Γάλλο επιθετικό.

Ετοιμη να διεκδικήσει τον Κίλιαν Εμπαπέ είναι η Μάντσεστερ Σίτι, αν τελικά η Παρί Σεν Ζερμέν δεν καταφέρει να κρατήσει στο δυναμικό της τον Γάλλο επιθετικό.
 
Ο γαλλικός σύλλογος βρίσκεται αυτό το διάστημα στο επίκεντρο έρευνας της ΟΥΕΦΑ για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν οικονομικές παρατυπίες στις μεταγραφές του Εμπαπέ, αλλά και του Νεϊμάρ που ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι.
 
Αν τελικά επιβεβαιωθεί ότι οι διαδικασίες δεν ήταν νόμιμες, οι Παριζιάνοι ενδέχεται να υποχρεωθούν να παραχωρήσουν τον Εμπαπέ. Τον απέκτησαν πέρυσι από τη Μονακό με αρχική συμφωνία δανεισμού και προοπτική μεταγραφής στο τέλος της φετινής χρονιάς με 193 εκατ. ευρώ.
 
Σύμφωνα με την «Daily Mirror», η Σίτι είναι στην πρώτη γραμμή μεταξύ των συλλόγων που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενες αλλαγές στα σχέδια της Παρί.
 
Ο 19χρονος διεθνής έχει πετύχει 19 γκολ και έχει δώσει 11 ασίστ στους φετινούς αγώνες της ομάδας του, η οποία έχει διαφορά 14 βαθμών, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του γαλλικού πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.