Παίρνει μέτρα ο Τούντορ

Αποφασισμένος να υπάρξει μεγαλύτερος έλεγχος στα ξενύχτια των παικτών του ΠΑΟΚ, εμφανίζεται ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος θέλει να κοπεί αυτή η συνήθεια.

Αποφασισμένος να υπάρξει μεγαλύτερος έλεγχος στα ξενύχτια των παικτών του ΠΑΟΚ, εμφανίζεται ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος θέλει να κοπεί αυτή η συνήθεια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κροάτης προπονητής έχει ξεκινήσει να «περιπολεί» στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ελέγχει το αν οι παίκτες του συχνάζουν στα νυχτερινά μαγαζιά. Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως έχει θεσπίσει και σχετικό πρόστιμο, το οποίο καλούνται να πληρώσουν οι παίκτες, οι οποίοι συλλαμβάνονται να μη τηρούν το ωράριο.

Πριν λίγες ημέρες, ο Κροάτης προπονητής φέρεται να πέτυχε έναν παίκτη της ομάδας του σε νυχτερινό μαγαζί και του ζήτησε να ανακοινώσει ο ίδιο το πρόστιμο που προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό στους συμπαίκτες. Ο συγκεκριμένο παίκτης τιμωρήθηκε με 500 ευρώ. Ο Τούντορ είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την περιπολία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς έτσι θεωρεί πως μπορεί να περιορίσει τα ξενύχτια των ποδοσφαιριστών του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.