Ράσταβατς: “Σε καλό δρόμο για την 5η θέση” (video)

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες της Ξάνθης ήταν ο Μίλαν Ράσταβατς, μετά τη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. "Τι να πεις όταν χάνεις με 3-0;" είπε με τη σειρά του ο Γιάννης Πετράκης.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες της Ξάνθης ήταν ο Μίλαν Ράσταβατς, μετά τη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. “Τι να πεις όταν χάνεις με 3-0;” είπε με τη σειρά του ο Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ράσταβατς:

“Είναι πολύ σημαντική νίκη η σημερινή και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι και ο σύλλογος και οι φίλαθλοί μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ο ΠΑΣ έχασε ευκαιρίες, ευτυχώς για εμάς ήμασταν τυχεροί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ, αλλάξαμε ρυθμό και ήμασταν πιο επιθετικοί. Μάλιστα είχαμε και δοκάρι. Βρισκόμαστε εδώ και μέρες στην 5η θέση, έχουμε όμως τρία παιχνίδια ακόμη.

Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι σήμερα είναι η ευκαιρία μας και πρέπει να τα δώσουμε όλα για τα δεύτερα 45 λεπτά. Το καταφέραμε καθώς βρήκαμε τους κενούς χώρους. Είμαστε σε γενικές γραμμές σε καλό δρόμο για την 5η θέση”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Όταν χάνεις με 3-0 δεν μπορείς να πεις και πολλά. Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, η ομάδα μου αδικείται από το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις τέσσερις καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο κλειδί ήταν το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε. Η Ξάνθη έδειξε πως δεν είναι τυχαία εκεί που βρίσκεται και γι αυτό δεν θέλω να ακυρώσω την προσπάθεια της. Το γκολ δυστυχώς είναι ένας συνδυασμός τύχης και ικανότητας. Εμείς δυστυχώς δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούμε να της αξιοποιήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.