Θέλει τον Χάμοντς ο Ζντοβτς

Ο Κλιφ Χάμοντς φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Γιούρι Ζντοβτς για την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν.

Ο Κλιφ Χάμοντς φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Γιούρι Ζντοβτς για την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σλοβένος τεχνικός θεωρεί πως ο Χάμοντς είναι ο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Ντι Τζέι Κούπερ, στο ρόστερ της Ένωσης, ενώ παράλληλα μελετάει και άλλες περιπτώσεις γκαρντ για τη συγκεκριμένη θέση. 

Ο Χάμοντς αγωνίζεται στους Ρένο Μπιγκ-Χορνς, από τους οποίους θα πρέπει να αποδεσμευτεί, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση. Ο Χάμοντς είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν στο Περιστέρι τη σεζόν 2009-2010, ενώ επί ευρωπαϊκού εδάφους έχει φορέσει τις φανέλες των Εφές Πίλσεν, Βιλερμπάν, Μπάνβιτ και Άλμπα Βερολίνου.

Παράλληλα, στους «κιτρινόμαυρους» φέρεται να έχει προταθεί και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Η περίπτωση του έμπειρου Κροάτη μελετάται από την τεχνική ηγεσία της Ένωσης και αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Χάμοντς, θα εξεταστεί διεξοδικά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.