Για το πλεονέκτημα έδρας

Οι «αιώνιοι» παίζουν το πλεονέκτημα έδρας των εφετινών play off του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League (19:00).

Οι «αιώνιοι» παίζουν το πλεονέκτημα έδρας των εφετινών play off του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League (19:00). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας και να πάρουν τη νίκη, με τη βοήθεια των φιλάθλων τους, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν τις εξέδρες. Οι πρωταθλητές Ελλάδος καλούνται παράλληλα να καλύψουν και τη διαφορά των τεσσάρων πόντων (73-69) με τους οποίους είχαν χάσει στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο γύρο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στους Ματ Λοτζέσκι και Κώστα Παπανικολάου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς επίσης και στον Σον Τζέιμς, ο οποίος αποτελεί παρελθόν. 

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός θέλει να πανηγυρίσει την τρίτη εφετινή του νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου, σε ισάριθμες αναμετρήσεις και παράλληλα και να εξασφαλίσει από τώρα το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των play off. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, την οποία θέλουν να αφήσουν πίσω τους. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα έχει στη διάθεσή του, τους Νικ Καλάθη και Νίκο Παππά, σε αντίθεση με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος είναι τραυματίας. Οι «πράσινοι» θα έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της πρωτιάς στην κανονική περίοδο, ακόμα και σε περίπτωση ήττας, αρκεί να μην είναι με διαφορά άνω των τεσσάρων πόντων.

Αυτή θα είναι η 121η αναμέτρηση των δυο ομάδων σε επαγγελματικό επίπεδο, με τον Παναθηναϊκό να μετράει 65 νίκες και τον Ολυμπιακό 55. Στις αναμετρήσεις του ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 45 νίκες, ενώ οι «πράσινοι» 16. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Πηλοΐδης, Κορομηλάς και Παπαπέτρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.