Μπήκε και… σκότωσε την πρώην ομάδα του!

Τη χαρά της νίκης έπειτα από πέντε «στείρες» αγωνιστικές γεύτηκε και πάλι η Αναγέννηση Επανομής, η οποία κέρδισε με μεγάλη δυσκολία 1-0 το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Τη χαρά της νίκης έπειτα από πέντε «στείρες» αγωνιστικές γεύτηκε και πάλι η Αναγέννηση Επανομής, η οποία κέρδισε με μεγάλη δυσκολία 1-0 το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.
Μάλιστα, το ματς κρίθηκε από την έμπνευση του προπονητή των γηπεδούχων, Αλέκου Βοσνιάδη να βάλει στον αγωνιστικό χώρο τον μέχρι πρότινος «σταχυοφόρο», Μπεκιάρη και αυτός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της συνάντησης!

Το παιχνίδι διεξήχθη υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες αφού έβρεχε συνεχώς με συνέπεια ο αγωνιστικός χώρος να έχει γεμίσει νερά. Εντούτοις, και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά δεν τις αξιοποίησαν. Η πιο μεγάλη χάθηκε στο 4′ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Παμπόε πέρασε και τον τερματοφύλακα Φιρινίδη αλλά σούταρε άουτ.
Οι παίκτες του Βοσνιάδη ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το 20′ και απείλησαν με τη σειρά τους χωρίς όμως και αυτοί να βρουν στόχο.

Στην επανάληψη, το «σκηνικό» δεν άλλαξε ωστόσο η ομάδα της Επανομής έγινε πιο ουσιαστική και στο 65′ άνοιξε το σκορ. Ο νεοεισελθών Μπεκιάρης πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργίου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαμπάκη.
Ο Αγροτικός Αστέρας… άγγιξε την ισοφάριση στο 86′ αλλά στάθηκε άτυχος αφού η κεφαλιά του Παμπόε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Αναγέννησης, η οποία κράτησε την πολυπόθητη νίκη,

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Γεωργίου, Παπαζούδης, Καρλάο, Καραμανλής, Ασλανίδης, Ναλμπάντης (65΄ Μπεκιάρης), Δεινόπαπας (79΄ Κουρδάκης), Καραγιάννης (90΄ Πολίτης), Τράκις.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης):
Λαμπάκης, Παπαδόπουλος (86΄ Καπνίδης), Μερεσιώτης, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Πετρίσεβιτς, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Π. Καθάριος, Προβατίδης (75΄ Σαχινίδης), Παμπόε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.