TAGS

  Τα πολυαναμενόμενα του 2019: Ποια μεγάλα παιχνίδια περιμένουμε να παίξουμε

  12/01/2019 • 11:00
  Τα πολυαναμενόμενα του 2019: Ποια μεγάλα παιχνίδια περιμένουμε να παίξουμε
  • shares

  Για το σωστό budget control.

  To 2018 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, και αναπολώντας όλα τα λεφτά που ξοδέψαμε για τις gaming κυκλοφορίες του 2018, αποφασίσαμε σιγά σιγά να ετοιμαστούμε για τα ΑΑΑ παιχνίδια του 2019 και να κάνουμε έναν μικρό υπολογισμό του πόσα θα ξοδέψουμε.

  Kingdom Hearts 3, Days Gone και Devil May Cry 5 είναι μόλις μερικοί από τους τίτλους που θα απολαύσουμε το 2019, οπότε πάμε να δούμε αναλυτικά πότε θα κυκλοφορήσουν και να κάνουμε ανάλογα τα κουμάντα μας.

  Resident Evil 2 Remake - 25 Ιανουαρίου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: Capcom
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Capcom
  Platforms: PC, PS4, XB1

  Πολλοί μπορεί να νόμιζαν ότι η Capcom θα ακολουθήσει μια πολύ χαλαρή ροή σε remake παλιού παιχνιδιού της, αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απ'όσα έχουμε δει, η εταιρεία έχει δώσει το 110% των δυνατοτήτων της για να φέρει νέα γραφικά, controls και νέες περιοχές που δεν είχαμε δει στον αρχικό τίτλο. Σίγουρα το 2019 ξεκινάει πολύ δυνατά.

  Kingdom Hearts 3 - 29 Ιανουαρίου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: Square Enix
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Square Enix
  Platforms: PS4, XB1

  Ίσως η μεγαλύτερη και πιο πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του 2019, το Kingdom Hearts 3 έχει βασανίσει με τα reschedules του πολύ κόσμο. Μέσα από τα βίντεο που έχουν αποκαλυφθεί, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι το παιχνίδι ανταποκρίνεται στο hype του και εμείς θα το δοκιμάσουμε σίγουρα!

  Jump Force - 15 Φεβρουαρίου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: Spike Chunsoft
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Bandai Namco
  Platforms: PC, PS4, XB1

  Τα Shonen Jump δεν έχουν συνήθως μεγάλο κοινό, αλλά με τίτλους όπως το Dragon Ball FighterZ και όλους τους anime fans εκεί έξω, που αυξάνονται συνεχώς, το Jump Force φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Το ρόστερ του είναι από τα πιο δυνατά του σημεία και σίγουρα θα είναι αυτό που θα μας κάνει να κολλήσουμε.

  Crackdown 3 - 15 Φεβρουαρίου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης:Sumo Digital
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Microsoft Studios
  Platforms: PC, XB1

  Τo Crackdown 3 βρίσκεται τόσο καιρό υπό ανάπτυξη, που θα μείνουμε έκπληκτοι όταν το δούμε να κυκλοφορεί. Πρόκειται για μια αποκλειστικότητα της Microsoft, που θα φέρει την καταστροφή, σε μεγαλύτερη κλίμακα. Και έχει και υποστηρικτή τον Terry Crews. Τι άλλο θέλετε;

  Far Cry New Dawn - 15 Φεβρουαρίου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: Ubisoft
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Ubisoft
  Platforms:PC, PS4, XB1

  Έχοντας ανακοινωθεί πριν από λίγες μέρες, το Far Cry: New Dawn θα ανταγωνιστεί όλα τα post-apocalyptic shooters του 2019. Έχοντας πολλές ομοιότητες με το Rage 2 και δίνοντας έμφαση στο online στοιχείο, το νέο παιχνίδι της Ubisoft πρόκειται να διχάσει το κοινό και όχι μόνο για το περίεργο εξώφυλλό του.

  Metro: Exodus - 15 Φεβρουαρίου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: 4A Games
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Deep Silver
  Platforms:PC, PS4, XB1

  Είναι αυτή η χρονιά που το Metro θα καταφέρει να ξεφύγει από την cult προσωπικότητά του; Το Exodus, το οποίο είναι πλέον gold, πρόκειται να σπάσει αυτή την πεποίθηση, με χειροποίητα όπλα και πολλά αηδιαστικά πλάσματα για να σκοτώσετε. Θα είναι μια δύσκολη ημερομηνία, αλλά αναμένουμε να δούμε πώς θα πάει.

  Anthem - 22 Φεβρουαρίου 2018

  Εταιρεία ανάπτυξης: BioWare
  Εταιρεία κυκλοφορίας: EA
  Platforms:PC, PS4, XB1

  Το Anthem είναι επίσης ένας μεγάλος και μυστηριώδης τίτλος και το μεγαλύτερο πόνημα της Bioware για το 2019. Λεφτά υπάρχουν και η εταιρεία το χει δείξει, μέσω της στρατηγικής που έχει ακολουθήσει στο marketing του παιχνιδιού. Θα πρέπει βέβαια να δούμε λίγο παραπάνω gameplay πριν το κρίνουμε, αλλά απ'όσα έχουν αποκαλυφθεί, φαίνεται ότι θα το απολαύσουμε!

  Trials Rising - 26 Φεβρουαρίου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: RedLynx
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Ubisoft
  Platforms:PC, PS4, XB1, Switch

  Το Trials Rising θα περάσει έναν πολύ δύσκολο μήνα, καθώς ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος και το παιχνίδι δεν έχει δείξει πολύ δυνατά σημάδια. Η RedLynx ακούει το feedback των fans και κάνεις τις ανάλογες διορθώσεις, αλλά για να μπορεί να επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο, θα χρειαστεί κόπο και ιδρώτα.

  Συνέχεια στην επόμενη σελίδα.

  Dead Or Alive 6 - 1 Μαρτίου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: Team Ninja
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Koei Tecmo
  Platforms:PC, PS4, XB1

  Το Dead OR Alive 6, που αναπτύσσεται από την Team Ninja και κυκλοφορεί από την Koei Tecmo, είναι ένας fighting τίτλος και μάλιστα η 19η προσθήκη στη γνωστή σειρά. Θα τρέχει πάνω σε νέο engine και θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One την 1η Μαρτίου 2019.

  Devil May Cry 5 - 8 Μαρτίου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: Capcom
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Capcom
  Platforms:PC, PS4, XB1, Switch

  Ο Dante και ο Nero ετοιμάζονται για την επιστροφή και είναι πιο αιμοβόροι από ποτέ. Το Devil May Cry 5 είναι η πέμπτη προσθήκη στη σειρά και δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με τη δημιουργία της Ninja Theory. Για την ακριβεία, το παιχνίδι έχει πολλές πιθανότητες να επαναφέρει το franchise που ξέρουμε και αγαπάμε, οπότε αναμένουμε τον Μάρτιο ανυπόμονα.

  Tom Clancy's The Division 2 - 15 Μαρτίου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: Ubisoft
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Ubisoft
  Platforms:PC, PS4, XB1

  Αν βασιστούμε στις πρώτες εντυπώσεις, το The Division 2 δεν έχει και πολλές ελπίδες να φέρει πίσω όλους εκείνους που έφυγαν νωρίς από την προηγούμενη προσθήκη. Συνεχίζει να ασπάζεται τις ίδιες ιδέες και γενικότερα δεν φαίνεται να έχει διορθώσει τα λάθη του, οπότε, χωρίς να θέλουμε να κρίνουμε νωρίς, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ubisoft, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλα τα παράπονα των παικτών.

  Sekiro: Shadows Die Twice - 22 Μαρτίου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: FromSoftware
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Activision
  Platforms:PC, PS4, XB1

  Και εκεί που λες ότι έχεις ηρεμήσει, έρχεται η FromSoftware. Το Sekiro: Shadows Die Twice περιβάλλεται από ένα αρκετά μεγάλο πέπλο μυστηρίου. Φυσικά και δεν μπορούμε να περιμένουμε ένα νέο Soulsborne παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα έχει στοιχεία του μέσα. Αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία του νίντζα της ιστορίας.

  Mortal Kombat 11 - 23 Απριλίου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: NetherRealm
  Εταιρεία κυκλοφορίας: WB Games
  Platforms:PC, PS4, XB1

  Ίσως η μεγαλύτερη ανακοίνωση για fighting game του 2019, ήταν αυτή που έλαβε χώρα στα The Game Awards 2018. Το Mortal Kombat 11 είναι μια πολυαναμενόμενη συνέχεια για το Franchise και θα παρουσιάσει νέους τρόπους για να αφαιρέσετε τα έντερα των αντιπάλων σας, ενώ είναι ακόμα ζωντανοί. Βέβαια, θα μπορείτε παράλληλα να φτιάξετε τους δικούς σας custom fighters και να δοκιμάσετε, για πρώτη φορα, ένα Mortal Kombat παιχνίδι στο Nintendo Switch. Περισσότερα νέα τον Ιανουάριο!

  Days Gone - 26 Απριλίου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: SIE Bend
  Εταιρεία κυκλοφορίας: SIE
  Platforms:PS4

  Λίγα πράγματα έχουμε ακούσει για την αποκλειστικότητα του Playstation 4, Days Gone, από την μέρα που ανακοινώθηκε στην E3 2016. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικά θετικές, καθώς ταξιδεύετε στον ανοιχτό κόσμο. Εκεί θα μπείτε τον ρόλο του Deacon St. John, ο οποίος έχει δυσκολία να διαχωρίσει το καλό και το κακό. Πολλοί αντίπαλοι και διαφορετικές επιλογές σίγουρα θα σας κρατήσουν στην άκρη της καρέκλας σας.

  Rage 2 - 14 Μαΐου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: id Software/Avalanche
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Bethesda
  Platforms:PC, PS4, XB1

  Το Rage 2 έχει ζητηθεί πολύ από το κοινό, κυρίως μεταξύ σοβαρού και αστείου, και ομολογουμένως κανείς δεν περίμενε ότι θα συμβεί στην πραγματικότητα. Έλα όμως που η id Software αποφάσισε να το κάνει δεύτερα φορά, διορθώνοντας τα λάθη που έκανε στο παρελθόν. Μάλιστα φαίνεται ότι η ιστορία επιτέλους θα καταλήξει κάπου και δεν θα μας αφήσει με περισσότερα ερωτηματικά απ' όσα αρχικά είχαμε.

  Crash Team Racing Nitro-Fueled - 21 Ιουνίου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: Beenox
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Activision
  Platforms:PC, PS4, XB1, Switch

  Λίγα πράγματα είναι γνωστά για το Crash Team Racing, καθώς εκτός από τις φήμες, είδαμε μόλις μια ανακοίνωση στα The Game Awards 2018. Μετά το N. Sane Trilogy, αρκετοί ήθελαν να δουν ένα τέτοιο παιχνίδι, που εν τέλει θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του επόμενου χρόνου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταστραφούν πολλές οικογένειες από αυτό.

  Shenmue 3 - 27 Αυγούστου 2019

  Εταιρεία ανάπτυξης: Neilo, Ys Net
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Deep Silver
  Platforms:PC, PS4

  Τι είναι λίγη ακόμα αναμονή, μετά από δύο δεκαετίες; Σίγουρα τίποτα, καθώς οι fans, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπορέσουν, τον Αύγουστο του 2019, να απολαύσουν την πολυαναμενόμενη τρίτη προσθήκη στη σειρά. Όπως έχουμε δει μέχρι τώρα, μεγάλο μέρος του DNA που έχει χαρακτηρίσει το franchise βρίσκεται ακόμα εκεί, ενώ για τα γραφικά, οι απόψεις διίστανται. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις, οπότε δεν θα αγχωθούμε ακόμα.

  Συνέχεια στην επόμενη σελίδα.

  Φυσικά υπάρχουν και παιχνίδια τα οποία θα κυκλοφορήσουν το 2019, αλλά δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας τους! Πάμε να δούμε και αυτά.

  Gears 5

  Εταιρεία ανάπτυξης: The Coalition
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Microsoft Studios
  Platforms: PC, XB1

  Με το Gears Of War 4 να είναι μια σχετική μικρή επιτυχία, η The Coalition πρέπει να τα δώσει όλα στο Gears (όχι of war) 5! Αν και δεν το έχουμε δει να διαφέρει πολύ από την προηγούμενη προσθήκη, τουλάχιστον μέχρι τώρα, θα απομακρυνθούμε από τον πρωταγωνιστή, Fenix, και θα πάρουμε τον ρόλο της Kait, καθώς εξερευνά τον κόσμο.

  Skull And Bones

  Εταιρεία ανάπτυξης: Ubisoft
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Ubisoft
  Platforms: PC, XB1, PS4

  Το Skull & Bones είναι το πιο πολλά υποσχόμενο παιχνίδι της Ubisoft, μαζί φυσικά με το επόμενο Far Cry. Θα είναι μια live υπηρεσία, όπου θα εξερευνάτε τις ανοιχτές θάλασσες, θα αντιμετωπίζετε άλλους παίκτες και θα αποφασίζετε αν θα τους κάνετε φίλους ή αν θα τους βομβαρδίσετε.

  Code Vein

  Εταιρεία ανάπτυξης: Bandai Namco
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Bandai Namco
  Platforms: PC, XB1, PS4

  Το Code Vein πρόκειται να καθηλώσει αρκετό κόσμο και έχει ήδη πολλούς fans που το περιμένουν. Όσοι το έχουν δοκιμάσει, το παρομοιάζουν με τα Dark Souls παιχνίδια. Βέβαια δεν φτάνει στα λημέρια των Nioh και The Surge, καθώς θα έχετε κάποια βοήθεια από τον AI φίλο σας.

  Doom Eternal

  Εταιρεία ανάπτυξης: id Software
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Bethesda
  Platforms: PC, XB1, PS4

  Το Doom Eternal έρχεται μέσα στο 2019, συνεχίζοντας τα γεγονότα του Doom Eternal II. Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα μεγαλύτερο οπλοστάσιο και τη δυνατότητα να κάνουν join σε παιχνίδια φίλων τους.

  Ghost Of Tsushima

  Εταιρεία ανάπτυξης: Sucker Punch
  Εταιρεία κυκλοφορίας: SIE
  Platforms: PS4

  Η αποκλειστικότητα του PS4 μας έχει ήδη καθηλώσει με την εξαιρετική αισθητική του και την οπτική που έχει στη μάχη. Το Ghost of Tsushima είναι open world και μπορείτε να παίξετε σε stealth ή με πλήρη βιαιότητα, καθώς κατακρεουργείτε τους αντιπάλους σας. Πάρτε τη δύναμη του Ghost και σώστε την χώρα σας.

  The Last Of Us: Part II

  Εταιρεία ανάπτυξης: Naughty Dog
  Εταιρεία κυκλοφορίας: SIE
  Platforms: PS4

  Το δεύτερο The Last of Us μας κρατά από τώρα στην άκρη της καρέκλας μας, με εξαιρετικά ρεαλιστικά οπτικά εφέ και πολλή βία. Η Ellie είναι εκεί έξω για εκδίκηση και δεν θα την σταματήσει τίποτα.

  Halo Infinite

  Εταιρεία ανάπτυξης: 343 Industries
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Microsoft Studios
  Platforms: PC, XB1

  Η Microsoft δεν μιλά πολύ για αυτό το παιχνίδι, και μας έχει αφήσει μόλις με ένα μικρό tease. Θα είναι σίγουρα μια "γενναία" επόμενη προσθήκη στη σειρά και ίσως να δούμε και κάποια προσπάθεια για open world.

  Death Stranding

  Εταιρεία ανάπτυξης: Kojima Productions
  Εταιρεία κυκλοφορίας: SIE
  Platforms: PS4

  Έχουμε δει τόσα πολλά και πάλι γνωρίζουμε τόσα λίγα. Το Death Stranding είναι το πιο ακριβοπληρωμένο και περίεργο μεγάλο παιχνίδι του 2019. Ο Hideo Kojima έχει αφήσει τη φαντασία του να οργιάσει και δεν θα μπορέσουμε ποτέ να έχουμε μια σφαιρική εικόνα για το τι ακριβώς μας περιμένει.

  Bayonetta 3

  Εταιρεία ανάπτυξης: Platinum Games
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Nintendo
  Platforms: Switch

  Γνωρίζουμε πολύ λίγα για το Bayonetta 3, εκτός από το ότι θα μάχεστε και θα φαίνεστε εξαιρετικοί εμφανισιακά. Η Platinum Games και η Nintendo συνεχίζουν τη συνεργασία τους στη σειρά και αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα.

  Metroid Prime 4

  Εταιρεία ανάπτυξης: Nintendo
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Nintendo
  Platforms: Switch

  Γνωρίζουμε πολύ λίγα, αλλά όμως αρκετά πράγματα για το Metroid Prime 4. Είναι η τέταρτη προσθήκη στη σειρά και θα κυκλοφορήσει μόνο στο Nintendo Switch.

  The Elder Scrolls VI

  Εταιρεία ανάπτυξης: Bethesda
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Bethesda
  Platforms: TBD

  Μερικά βουνά και ένας πολύ όμορφος ορίζοντας. Αυτά χρειάστηκαν μόνο για να ξεκινήσει παροξυσμός στο κοινό. Το The Elder Scrolls VI δεν φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει το 2019, καθώς τέτοια παιχνίδια θέλουν χρόνο, αλλά είναι σίγουρα άξιο αναφοράς.

  Starfield

  Εταιρεία ανάπτυξης: Bethesda
  Εταιρεία κυκλοφορίας: Bethesda
  Platforms: TBD

  Η πρώτη ολοκαίνουργια IP της Bethesda εδώ και δεκαετίες, το Starfield, αποτελεί επίσης ένα τεράστιο μυστήριο για το κοινό και επίσης δεν πρέπει να το περιμένουμε το 2019, καθώς και αυτό με τη σειρά του θα χρειαστεί χρόνο.


  Εσείς ποιο παιχνίδι ανυπομονείτε να παίξετε το 2019;


  Πηγή: IGN Greece

  Γράψτε το σχόλιο σας...
  loading the player...
  24/05/2019 • 08:00

  Αγωνία επιβίωσης στη Γαλλία. Επιθετικός οίστρος σε Τσεχία, Κωνσταντινούπολη, Μάλαγα

  Η Καέν θέλει μόνο νίκη και στραβοπάτημα της Αμιάν. Οι φιλοξενούμενοι στα δύο ματς ρυθμίζουν τις εξελίξεις με λιγότερο αξιόπιστη την περίπτωση της Μπορντό. Προβάδισμα νίκης με καλή προοπτική έχουν απόψε η Μλάντα Μπόλεσλαβ, η Μπεσικτάς και η ΑΙΚ Στοκχόλμης