Κάναντι: “Πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο” (video)

Ο Νταμίρ Κάναντι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ατρόμητου κόντρα στον Πλατανιά και τη νίκη με την οποία η ομάδα του "σφράγισε" την τέταρτη θέση της Σούπερ Λιγκ.

Ο Νταμίρ Κάναντι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ατρόμητου κόντρα στον Πλατανιά και τη νίκη με την οποία η ομάδα του “σφράγισε” την τέταρτη θέση της Σούπερ Λιγκ.

“Σήμερα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί καταφέραμε και πετύχαμε τον πολύ μεγάλο μας στόχο, το μεγάλο μας όνειρο που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν, που δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση.

Συνολικά όλη τη σεζόν είχαμε 18 καινούριους παίκτες και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και πολύ υπερήφανος γιατί σήμερα απέναντι στον Πλατανιά και με μία πολύ καλή απόδοση, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτό το πολύ μεγάλο μας όνειρο. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε αυτό το παιχν΄δι και είχαμε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ”, τόνισε ο προπονητής των Περιστεριωτών στη συνέντευξη Τύπου.

Οι δηλώσεις του Χατζηνικολάου:

“Σαφώς και ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από μας, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Είχαμε μείνει εμείς κάποιες μέρες και με νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως απροπόνητους κι αυτό φάνηκε γρήγορα μες στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο 30λεπτα κλείναμε τους χώρους αρκετά καλά, προσπαθούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Σε μια δεδομένη στιγμή μόλις σκόραρε ο Ατρόμητος, μετά χάθηκαν όλα. Καλή συνέχεια στον Ατρόμητο κι εμείς έχουμε δυο εβδομάδες ακόμη, να τελειώσει αυτή η κακή χρονιά του Πλατανιά”.

Για την επόμενη σεζόν και αν θα μείνει στον Πλατανιά:
“Δεν ξέρω ακόμη, δεν έχουμε μιλήσει. Δεν ξέρουμε κατ’ αρχήν αν θα έχει η ομάδα συνέχεια με την ίδια διοίκηση ή πως θα είναι, δεν έχει γίνει καμιά κουβέντα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.