Η βόλτα του Βαλβέρδε στο Χάρκοβο (vid)

Αποστολή-Χάρκοβο: Νίκος Γαβαλάς
Λίγες ώρες πριν πιάσει δουλειά στο στάδιο της Μέταλιστ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι άμεσοι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στους δρόμους του «παγωμένου» Χάρκιβ (έτσι λένε οι Ουκρανοί το Χάρκοβο).

Αποστολή-Χάρκοβο: Νίκος Γαβαλάς
Λίγες ώρες πριν πιάσει δουλειά στο στάδιο της Μέταλιστ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι άμεσοι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στους δρόμους του «παγωμένου» Χάρκιβ (έτσι λένε οι Ουκρανοί το Χάρκοβο). Για την ακρίβεια, ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τον συνεργάτη του, Γιον Ασπιάθου και τον γυμναστή της ομάδας, Ρος Ποθάνκο βρέθηκαν στο κέντρο της πρώτης πρωτεύουσας της Σοβιετικής Ουκρανίας προκειμένου να την εξερευνήσουν.

Ήταν μία καλή ευκαιρία για τον προπονητή του Ολυμπιακού να αυξήσει τη συλλογή του με φωτογραφίες απ’ τα μέρη που ταξιδεύει, καθώς είναι γνωστή η αγάπη του για την φωτογραφική τέχνη. Δεν έχει κρύψει την επιθυμία του μία ημέρα να εκδώσει άλμπουμ με φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο ίδιος απ’ τα μέρη τα οποία έχει επισκεφθεί.

Αν και κατά διαστήματα έβγαινε ήλιος το πρωί της Τετάρτης, το κρύο ήταν τσουχτερό αφού ο υδράργυρος έπεφτε έως τους -7 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται την Πέμπτη το βράδυ, την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης (20.00 ώρα Ελλάδας) το θερμόμετρο να δείξει ακόμη και -10 βαθμούς!

Στις 16.30 ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο στάδιο της Μέταλιστ και ακολούθως στις 17.00 θ’ αρχίσει η προπόνηση του Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος περιμένουν με αγωνία να δουν από κοντά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, καθώς έχει υποστεί σημαντικές φθορές εξαιτίας της κακοκαιρίας.

To novasports.gr θα σας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες απ’ την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι στο Χάρκοβο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.