Εξελίξεις στις αποχωρήσεις

Κρίσιμο τριήμερο για τον Ολυμπιακό, σχετικά με το θέμα των αποχωρήσεων από το ρόστερ της ομάδας, με τον Μάρκο Σίλβα να περιμένει πως θα μειωθεί ακόμα περισσότερο ο αριθμός των παικτών, που θα έχει στη διάθεσή του.

Κρίσιμο τριήμερο για τον Ολυμπιακό, σχετικά με το θέμα των αποχωρήσεων από το ρόστερ της ομάδας, με τον Μάρκο Σίλβα να περιμένει πως θα μειωθεί ακόμα περισσότερο ο αριθμός των παικτών, που θα έχει στη διάθεσή του. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες της ομάδας να εντείνουν τις προσπάθειες για να ολοκληρωθούν οι αποχωρήσεις των παικτών, που δεν υπολογίζει για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με την Πόρτο, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ερνάνι και να επιστρέψει ο παίκτης τους «Δράκους» του Οπόρτο. Παράλληλα, υπάρχουν δημοσιεύματα, που θέλουν τους Μανιάτη και Αυλωνίτη να βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, με τον δεύτερο να απασχολεί τη Στουρμ Γκρατς. 

Σχετικά με την υπόθεση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο Ισλανδός περιμένει νέα προσέγγιση από την Άουγκστμπουργκ, η οποία βρίσκεται σε επαφές με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, προκειμένου να τον αποκτήσει. Ενδιαφέρον για τον διεθνή επιθετικό έχει εκδηλώσει και η Μόντρεαλ, όμως ο Φινμπόγκασον είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να φύγει από την Ευρώπη.

Ήδη, από το ρόστερ των «ερυθρολεύκων» έχουν αποχωρήσει οι Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Τζανδάρης, Ιωαννίδης, Γούτας, Μπεν, Ολαϊτάν και Γιαννιώτας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.