Θα τα πουν στο τέλος της σεζόν

Μετά και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος θα έχουν συνάντηση οι ιθύνοντες της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Μετά και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος θα έχουν συνάντηση οι ιθύνοντες της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να προσφέρουν στον Ισπανό τεχνικό νέο συμβόλαιο, με αυξημένες οικονομικές απολαβές και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως πιθανότατα η διοίκηση να προτείνει στον Χιμένεθ νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από εκεί και πέρα, για μετά το τέλος της σεζόν έχουν μεταφερθεί και οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2019. Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν επαφές με τους εκπροσώπους των Μπακάκη, Σιμόες, Βράνιες, Μπακασέτα, Γκάλο και Μπάρκα, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να υπογράψουν νέα συμβόλαια. Τέλος, στο θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, η Ένωση φέρεται να επιμένει στην ενεργοποίηση του +1, που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.