Λιβάγια: «Θέλουμε το νταμπλ»

Ο Μάρκο Λιβάγια υπογράμμισε πως άπαντες στην ΑΕΚ επιθυμούν την κατάκτηση του κυπέλλου, ώστε να κλείσουν την εφετινή σεζόν πανηγυρίζοντας το νταμπλ.

Ο Μάρκο Λιβάγια υπογράμμισε πως άπαντες στην ΑΕΚ επιθυμούν την κατάκτηση του κυπέλλου, ώστε να κλείσουν την εφετινή σεζόν πανηγυρίζοντας το νταμπλ. Ο Κροάτης επιθετικός τόνισε πως η ατμόσφαιρα στο ματς με τον Λεβαδειακό θα του μείνει αξέχαστη.

Αρχικά, ο Κροάτης επιθετικός δήλωσε: «Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το δείξαμε. Έχουμε όμως μπροστά μας και το στόχο του Κυπέλλου. Θέλουμε να κάνουμε το νταμπλ».

Στη συνέχεια, δήλωσε για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Λεβαδειακό: «Άκουγα ότι θα γεμίσει το γήπεδο, αλλά δεν περίμενα αυτό που είδα. Ήταν συγκλονιστικό! Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο γι’ αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Όλα αυτά που ζήσαμε θα μείνουν χαραγμένα για πάντα στο μυαλό μας».

Τέλος, δήλωσε για τη φιέστα της ΑΕΚ: «Υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό; Να πάρουμε το τρόπαιο μπροστά σε τόσες χιλιάδες οπαδούς μας; Μακάρι!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.