Ναπολεόνι: «Θα φορέσω ξανά τη φανέλα με το αστέρι»

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε επίσημα την παραχώρηση του Στέφανο Ναπολεόνι στην Μπασακσεχίρ, με τον Ιταλό επιθετικό να τονίζει ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε επίσημα την παραχώρηση του Στέφανο Ναπολεόνι στην Μπασακσεχίρ, με τον Ιταλό επιθετικό να τονίζει ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο Περιστέρι. Ο «Νάπο» ευχαρίστησε όλους με τους οποίους συνεργάστηκε στους «κυανόλευκους», αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την συμφωνία της με την Μπασακσεχίρ για τη μετεγγραφή του Στέφανο Ναπολεόνι.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής ταξίδεψε σήμερα το πρωί για την Κωνσταντινούπολη και υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις από τη νέα του ομάδα. Αμέσως μετά υπέγραψε συμβόλαιο.

Στον Ατρόμητο αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2013. Αλήθεια τι να πρωτοθυμηθούμε από εκείνον: Τα γκολ του;  Τους πανηγυρισμούς του;  Την αγάπη του και την αφοσίωση του στον  Ατρόμητο;  Τον επαγγελματισμό του; Τον «διαμαντένιο» χαρακτήρα του; Την ποδοσφαιρική του ευφυΐα;

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Στέφανο Ναπολεόνι δήλωσε τα εξής:« Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω χίλιες λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματα που νιώθω αυτή την στιγμή. Από τη μια είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από την άλλη αφήνω πίσω μου τρία χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές που συνεργάστηκα και όλο το επιτελείο της ομάδας. Με βοήθησαν να γίνω αυτό που είμαι τώρα, με βελτίωσαν και σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου χωρίς αυτούς.

Ευχαριστώ , επίσης τον πρόεδρο κύριο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο που πάντα πίστευαν σε εμένα και μου έδειχναν εμπιστοσύνη.

Τέλος, με την ίδια αξία, ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας, τον κόσμο που με αγάπησε και με στήριξε στις δύσκολες αλλά και στις καλές στιγμές της ομάδας. Μου έγιναν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσω και παίρνω μαζί μου στην Τουρκία όλη αυτή την αγάπη που εισέπραξα.

Δεν λέω αντίο, απλώς σας χαιρετώ. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα τα ξαναπούμε και πως θα φορέσω ξανά τη φανέλα με το αστέρι».

Εμείς τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε: Καλή τύχη και καλή επιτυχία «Νάπο»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.