Τζόρτζεβιτς: «Ψάχνω τη σωστή προσθήκη»

Την καλύτερη δυνατή προσθήκη αναζητά για τον Παναθηναϊκό ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Την καλύτερη δυνατή προσθήκη αναζητά για τον Παναθηναϊκό ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος στη συνέντευξη Τύπου:

“Είχαμε σοβαρή προσέγγιση στο παιχνίδι. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση με τους τραυματισμούς, καθώς ο Χαραλαμπόπουλος αντιμετώπισε ξανά το πρόβλημά του , ο Πάβλοβιτς είχε πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Διαμαντίδης όπως ξέρετε δεν προπονείται. Παρ’ όλα αυτά είχαμε τον Μποχωρίδη ως μπακ απ για να βρει ρυθμό. Το δύσκολο είναι να προσαρμόσουμε το παιχνίδι για τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο, καθώς μερικοί από αυτούς δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά επιθυμούμε να τους φέρουμε. Είχαμε καλά διαστήματα, αμυντικά ειδικά από τον Παπαγιάννη που βελτιώνεται σε αυτόν τον τομέα. Χρησιμοποιεί τα πόδια του με διαφορετικό τρόπο. Δουλεύει πολύ με τα άκρα του μπορεί να κάνει αυτά που θέλουμε από αυτόν.

Επαιξαν λιγότερο αυτοί που είχαν παίξει πολύ. Πρέπει να κρατήσουμε την ενέργεια σε υψηλό επίπεδο και από αύριο θα έχουμε μία επιλογή ακόμα. Ο Χέινς έρχεται για να δώσει την ενέργεια, την  αθλητικότητα και το ταλέντο που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Ο Καλάθης είχε σοβαρό παιχνίδι, με καλή οργάνωση και καλές επιλογές σε σουτ και πάσες. Μετά από έναν σκληρό μήνα γι’ αυτόν έδειξε τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν”.

Για τα στοιχεία που δεν του άρεσαν στο ματς με το Ρέθυμνο: “Αυτό που δεν μου άρεσε, ήταν τα λάθη και το ποσοστό στα τρίποντα (18 λάθη, 10/28τριπ.). Οι Γκιστ και Φώτσης είχαν ανοικτά σουτ, αλλά τα έχασαν, ωστόσο δεν εκβίασαν κάποιο σουτ”. Παράλληλα, ρωτήθηκε για το αν θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο ματς με την Τσεντεβίτα: “Ελπιζω να παίξει. Αύριο (2/2) θα δοκιμάσει να επανέλθει. Δεν τον πιέζουμε. Αν μπορεί, θα παίξει”.

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις: “Εχουμε χώρο και θα δούμε. Ψάχνω την σωστή προσθήκη στο σωστό χρόνο. Θα δούμε. Το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι η ενότητα της ομάδας. Είναι σε καλό επίπεδο και παρά τις φήμες για τους παίκτες στην αγορά, οι παίκτες μου παίζουν όσο πιο σκληρά μπορούν”.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Φώτσης δήλωσε: “Ηταν καλό παιχνίδι. Φανήκαμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα. Παίξαμε καλά σε όλη τη διάρκεια. Απέναντι στο Ρέθυμνο φανήκαμε έτοιμοι και πήραμε μια πολύ καλή νίκη”.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ανέφερε με τη σειρά του:

“Μόνο κέρδος μπορούσαμε να έχουμε από αυτό το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά οι ιώσεις δεν μας βοήθησαν. Ο Ντελινινκάιτις και ο Γιαννόπουλος προέρχονταν από ιώσεις, ενώ σήμερα ξαφνικά ο Σάφτενααρ αδιαθέτησε έντονα και δεν έπαιξε. Ερχεται ένα πολύ κρίσιμο ματς με τον Αρκαδικό που πρέπει να κερδίσουμε. Οσον αφορά το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να δώσουμε γρήγορο ρυθμό, να τραβήξουμε τον Παναθηναϊκό, που έχει πιο δυνατά και βαριά κορμιά. Χάσαμε κάποια ανοικτά σουτ, όμως τα υπόλοιπα ήταν όλα φυσιολογικά. Το κέρδος είναι ο Ηλίας (σ.σ. Θεοδωρίδης) που κάθεται δίπλα μου και είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν”.

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης μίλησε εκ μέρους των παικτών του Ρεθύμνου: “Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. Κρατάμε τα καλά, αλλά και τα λάθη που κάναμε για την προπόνηση. Εχουμε το παιχνίδι με τον Αρκαδικό που είναι τελικός. Να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε τη νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.