Ασπιάθου: «Ο πρώτος τελικός» (vid)

Ο συνεργατης του Ερνέστο Βαλβέρδε, Γιον Ασπιάθου μιλώντας στη Nova χαρακτήρισε τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ως τον πρώτο από μια σειρά τελικούς για τον Ολυμπιακό.

Ο συνεργατης του Ερνέστο Βαλβέρδε, Γιον Ασπιάθου μιλώντας στη Nova χαρακτήρισε τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ως τον πρώτο από μια σειρά τελικούς για τον Ολυμπιακό. Ανάλυτικά τα όσα δήλωσε:

-Κύριε Ασπιάθου, ακούσαμε τον κ Βαλβέρδε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στου Ρέντη να μιλάει για την κρισιμότητα του αγώνα με τον ΟΦΗ. Πόσο δύσκολο είναι να παραμείνουν οι παίκτες σας συγκεντρωμένοι στο ματς, με το σκεπτικό πως ακολουθεί η αναμέτρηση με την Μέταλιστ;
«Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε μία κανονική εβδομάδα. Δεν είχαμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Δεν είχαμε και πολύ χρόνο για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι που ακολουθεί. Αλλά ξέρουμε πως είναι ένας τελικός για εμάς. Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι τελικός για εμάς, αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χρειάζεται πολύ συγκέντρωση σ’ αυτό το παιχνίδι στην Κρήτη γιατί θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αλλά νομίζω πως οι παίκτες δεν πρέπει να βρουν άλλα κίνητρα, γιατί ήδη έχουν καταλάβει τη σημασία που έχει αυτός ο αγώνας».
 
 
-Έχει γίνει μάθημα το πάθημα του πρώτου γύρου με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, όπου ήταν σαφές πως οι παίκτες είχαν το μυαλό τους και στο Τσάμπιονς Λιγκ που ακολουθούσε;
«Δεν κάναμε ένα καλό ημίχρονο στο Καραϊσκάκη με τον ΟΦΗ. Όντως όταν έχεις Τσάμπιονς Λιγκ, χάνεις λίγο την αυτοσυγκέντρωσή σου. Γιατί μέσα στο παιχνίδι σκέφτεσαι λίγο το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη. Αλλά νομίζω πως δεν κερδίσαμε σε εκείνο το ματς γιατί κάναμε λάθη σε λεπτομέρειες. Δεν ήταν κάτι το σημαντικό γιατί εμείς παίξαμε καλύτερα και κανονικά θα έπρεπε να νικήσουμε σε εκείνο το παιχνίδι»
 
 
-Έχετε εντοπίσει διαφορές στο παιχνίδι του ΟΦΗ σε σχέση με την ομάδα που υποδεχθήκατε στο Φάληρο;
«Ο ΟΦΗ έχει φτιάξει μία καλή ομάδα που έχει ανέβει ψηλά στη βαθμολογία. Είναι πάρα πολύ σφικτή και δυνατή ομάδα. Ακόμη κι αν έχασαν πρόσφατα απ’ τον ΠΑΟΚ, αυτό δε σημαίνει τίποτα. Τελευταία παίζει πολύ καλά. Είναι μία ομάδα που περιμένει τον αντίπαλό της πίσω. Κλείνεται πολύ καλά και βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση. Σίγουρα θα είναι ένας δυνατός και δύσκολος αντίπαλος».
 
 
-Είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για να τα καταφέρει στο βεβαρημένο πρόγραμμα που ακολουθεί;
«Εμείς είμαστε έτοιμοι. Αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς γιατί υπάρχει και ο αντίπαλος. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας γιατί καταλαβαίνουμε πως αυτό το μήνα παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προχωρήσουμε και στις τρεις διοργανώσεις. Αλλά όπως είπα και πριν παίζουν και οι αντίπαλοι. Οπότε πρέπει σιγά σιγά να συγκεντρωνόμαστε στο κάθε παιχνίδι που ακολουθεί, κάθε Κυριακή και κάθε Τετάρτη».
 
 
-Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα προς τον κόσμο για το υπόλοιπο της περιόδου;
«Να είναι δίπλα μας όπως ήταν και στο παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν. Να περιμένουν τα καλύτερα απ’ την ομάδα, γιατί και η ομάδα περιμένει τη βοήθεια απ’ τον κόσμο της. Θα παίξουμε για τον κόσμο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.