Αβραάμ: «Με καλύπτει ο Ολυμπιακός»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και για τα επόμενα χρόνια, εξέφρασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ερα σπορ".

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και για τα επόμενα χρόνια, εξέφρασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ερα σπορ”.

Αναλυτικά ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών μίλησε για:

Την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός πριν τον αγωνιστικό «Γολγοθά»: «Σίγουρα είναι μία περίοδος με πολλά παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να μετέχει σε όλες τις διοργανώσεις. Είμαστε σε ένα καλό δρόμο, έχουμε μπει σχεδόν στην τελική ευθεία και η ομάδα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για να πετύχει τους στόχους της, που είναι πάντα υψηλοί. Προετοιμαζόμαστε, κοιτάμε ξεχωριστά τα παιχνίδια, πρώτα αυτό με τον ΟΦΗ, που είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι, να επιβάλουμε το παιχνίδι μας, για να πάρουμε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς».

Το αν η ισοπαλία στον πρώτο γύρο έχει γίνει μάθημα για τους «ερυθρόλευκους»: «Ναι, και το δείξαμε μετά το παιχνίδι, που η ομάδα άμεσα συνήλθε. Το είχαμε στα χέρια μας το ματς, δεν ήμασταν προσεκτικοί, ήμασταν και λίγο άτυχοι, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν, από αυτά τα παιχνίδια μαθαίνουμε, η ομάδα έχει βρει σταθερότητα, έχει αποκτήσει ομοιογένεια και ισορροπία σε όλες τις γραμμές και παίζει καλό ποδόσφαιρο και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει».

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είχε απώλειες πριν από τα παιχνίδια του Champions League, εν αντιθέσει τώρα με αυτά του Europa League, όπου μετράει επτά σερί νίκες: «Αυτό που έχω δει στην ομάδα όλα τα χρόνια που είμαι, είναι ότι πάντα μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα βρίσκει τον τρόπο να ανταπεξέλθει. Δεν πιστεύω ότι ήμασταν αδιάφοροι σε κανένα ματς. Απλά υπήρχαν κάποια παιχνίδια, που ίσως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι ή ήμασταν άτυχοι ή είχαμε απουσίες, πράγματα που συμβαίνουν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δίνουμε τα πάντα και νομίζω ότι η ομάδα θα πετυχαίνει το στόχο της».

Το αν η ομάδα έχει στο μυαλό της το ματς που έπεται με την Μέταλιστ: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και έχεις προσωπικότητα μπορείς να το διαχειριστείς. Δεν πιστεύω ότι θα σκέφτεται κανείς τον αγώνα με τη Μέταλιστ, αλλά τον ΟΦΗ. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε στο Ηράκλειο και μετά έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε τη Μέταλιστ. Η ομάδα έχει βλέψεις στην Ευρώπη, αλλά προέχει ο ΟΦΗ για να κοιτάξουμε με διάθεση και το ματς της Πέμπτης».

Το που μπορεί να φτάσει φέτος ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο, πάντα έχει ψηλούς στόχους. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να είμαστε προσγειωμένοι και ό,τι έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο. Όσο ψηλότερα φτάσει η ομάδα, τόσο το καλύτερο για μας, τον σύλλογο, που το αξίζει και τον κόσμο. Όλοι κάνουμε όνειρα, αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα. Αυτό που λέω πάντα, είναι βήμα- βήμα, δουλειά και κάτω το κεφάλι. Κι ότι αξίζουμε θα το πάρουμε».

Την αναμέτρηση με την Μέταλιστ πριν από τρία χρόνια: «Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο, προερχόμασταν από συνεχόμενα και δύσκολα ματς. Η ομάδα δεν ήταν κακή για να χάσει. Είχαμε τρεις, τέσσερις κλασικές ευκαιρίες σε ένα δύσκολο γήπεδο. Αξίζαμε κάτι καλύτερο, αλλά στο τέλος η ομάδα πέρασε γιατί το άξιζε».

Το… όπλο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Σ’ όλα τα παιχνίδια στο Champions League παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, άσχετα με το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός κοίταξε όλες τις ομάδες στα μάτια και αξίζαμε κάτι παραπάνω. Ήμασταν πολύ άτυχοι. Το όπλο είναι η ομαδικότητα, η ισορροπία σε όλες τις γραμμές και οι προσωπικότητες που έχει η ομάδα. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες, με ταλέντο και φαίνεται αυτό στο γήπεδο. Έχουν μικρύνει πολύ και οι αποστάσεις. Αν εξαιρέσεις ορισμένες ομάδες που είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω, οι υπόλοιπες αντιμετωπίζονται».

Το αν υπάρχει πίστη στην ομάδα για την πρόκριση: «Αν δεν το πιστεύαμε ότι μπορούμε να προκριθούμε δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Η Μέταλιστ είναι καλή ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα, αν είμαστε αυτοί που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, να το ξεπεράσει το εμπόδιο της ουκρανικής ομάδας».

Τη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και το πλεονέκτημα που έχει ο Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό που μετράει είναι το τελείωμα του πρωταθλήματος. Η ομάδα την κατάλληλη στιγμή είναι σε καλό δρόμο κι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο, αρκεί να είμαστε προσγειωμένοι, να δουλεύουμε και να είμαστε υγιείς».

Το αν είναι στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του: «Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ, θα το κρίνει ο κόσμος, εσείς και η διοίκηση. Εγώ δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και δουλεύω καθημερινά για να βελτιωθώ. Εγώ αισθάνομαι καλά. Υπάρχουν πάντα καλές και κακές στιγμές. Είμαστε σε μία ομάδα όπου έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να δουλεύουμε καλά και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος».

Την πρόταση που υπήρξε τον Ιανουάριο από το εξωτερικό και ποια είναι η δική του επιθυμία για το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω κάτι για την πρόταση και δεν ασχολήθηκα. Το έχω ξαναπεί, αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός καλύπτει τις φιλοδοξίες μου, είναι τεράστιος σύλλογος που αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, ωστόσο πρόθεσή μου είναι να μείνω στην ομάδα. Είμαι πολύ καλά εδώ. Από κει και πέρα είναι και οι προθέσεις και της ομάδας, αλλά με ενδιαφέρει να μείνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.